![]() |
Sagopa Kajmer FAN Sitesi / En büyüK Fan sitesi ;) En Büyük Sagopa Kajmer FAN Sitesi .. Bakın Bi isterseNiz.. www.sagocuyuz.com iyi GünLer..Raple kaLın.. |
Site güzel ama asagidaki anahtar kelimelerle sitenin icerigi pek uyusmuyor onun disinda basarilar |
Benim birder RaPPeR_mİcChEck te üye mi acaba? |
benimde ilk gözüme çarpan alptraum kerdeşim gibi anahtar kelimeler oldu....ilginçç... genede başarılar diyelim.... @safinaz RaPPeR_mİcChEck kesin üyedir buraya hiç kaçırmaz:) |
Alıntı:
|
EE boslari dolduracan artik:) |
Alıntı:
|
Inan ikiside degil ikisinide düsünmedim Sitede var olan boslugu kastettim:cool: |
Alıntı:
abi boş sey derken insan saçma sözleri konular hoşuma gitmıyor sadece sagopa resimlerine ve program baktım o kadar site hiç bir konuya bakmadımm:hoho: cunku konu cogu sadece sohbet amaçlı bende sagopa fan sitenin yerine isimi bu olsa:--- maksat muhhabet fan sitesi--- yapsalardı daha iyidi :hoho: |
sago nun geçenlerde zaman gazetesinde bi ropörtajını okudum da bayaa dindarmış şaşırdım bu yönünü öğrenince |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:13 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük