Lâ_YeZaL
Geç kaldınız duydum bile,yeterki isteyin:afro0121::afro0121::afro0121: jGDh04you1
Belki çok farklı gelecek size...Belki fazla felsefik bilemiyorum...hatta amerika da böyle bir tarikat var,kaçıyorlar tüm teknolojiden... Sanki,insan bişeyler icad ettikçe hayat tuhaflaşıyor...
Emeğinize sağlık,güzel şiirmiş:) Bu arada hoşgeldiniz güzel paylaşımlarınızın devamını bekleriz:) Tanışalım ben "safinaz" ;)
ufak tefek hissim düşümde rengim gri ardına bakmadan sisler içinde bencileyin dile gelip gelip yutulan söz düğüm düğüm nokta nokta
ilk defa dinliyorum güzel şarkıymış bu arada el feta sen hangi şarkıyı istersin
İstek çalıyor musun kardeş?? :)
Bizde de öyle birsey vardir nedense. Sevdigimizden ayrilsakta onun bizi unutmamasini isteriz ve bu aslinda ona aci cektirme istegimizdir. Onun aci cekmesi bize lezzet mi verecek tabikide hayir....
Olurmu öyle sey yav. Bir kere ben özel olan herseyin ev icinde halledilmesi olmuyorsa akrabalar olmuyorsa komsular v.s. diye siraliyorum. Simdi bu bayan cok seviyor olabilir ama onca kisinin...
E bunu da AHMET KAYA'dan dinlemek lazım... lütfen...
sarkiyi yükleyen arkadasin ellerine saglik, cok sevdigim bir parca olmasina ragmen hayat telasi icinde coktandir dinlememis ve hatta unutmustum. Simdi tekrar dinleme ve eski günlerimi hatirlama...