HiLaLNuRu
-
About HiLaLNuRu
Signatürü
•●●En ahlaksız kimse, kendisi yükselmek için birilerini alçaltmaya kalkandır●●•
Hakkımda
Bilgi Yarışması
Sorular Created | ||
|
Sorular Completed | ||
| ||
| ||
| ||
|
chechengirl
|
safinaz
|
Sorular Created | ||
|
Sorular Completed | ||
| ||
| ||
| ||
|
Ahlakı en güzel olan dünyanın en güzel hanımı ya da erkeğidir.Aksi takdirde ahlaksızsa ilk bakışta gözüme güzel görünenler ahlakını gördükten sonra çirkin gözükmüştür.net.
Fil vakasının ardından genel itibariyle müşriklerin belli bir süre sadece Allaha ibadet ettikleri,putlara olan iltifatlarının zayıfladığı,aynı şekilde Abdülmuttalibin de büyük oranda hanif bir...
Evet kesinlikle öfkeyle kalkan zararla oturur ben de çabuk sinirlenenlerdenim kızdığım zaman Ya sabır çekiyorum iÅŸe de yaramıyo deÄŸil.ya da en güzeli Efendimizin öğüdü : “Öfke ÅŸeytandandır, ÅŸeytan da...
yeter artık test görmek istemiyoruuum :19: ,sallama hakkımı kullanıyorum.en çok b sallıyorum fena sayılmayık.:484:
tekasür,şu hayat tamamiyle tekasür, var biraz da sen oyalan, şahit olaydık keşke.. bir de muvahhid.
Her biriniz şimdiye kadar okuduğu ve mutlaka okumalısın dediği kitapları ve kısaca kitabın mesajını yazabilir mi. Bazen bir cümle hayatımızda çok şeyi değiştirir.Benim için önemli dikkate alacağım...
tekasür,şu hayat tamamiyle tekasür, var biraz da sen oyalan, şahit olaydık keşke.. bir de muvahhid.
ya aklım ermeseydi,ya elim erseydi...
Diğer sitelerdeki gibi görüşleriniz yüzünden ban yemezsiniz,muhakeme iyidir iyi.
Irfan Makki feat. Maher Zain - I Believe - YouTube
Diğer sitelerdeki gibi görüşleriniz yüzünden ban yemezsiniz,muhakeme iyidir iyi.
yeter artık test görmek istemiyoruuum :19: ,sallama hakkımı kullanıyorum.en çok b sallıyorum fena sayılmayık.:484: