HiLaLNuRu
-
About HiLaLNuRu
Signatürü
•●●En ahlaksız kimse, kendisi yükselmek için birilerini alçaltmaya kalkandır●●•
Hakkımda
Bilgi Yarışması
Sorular Created | ||
|
Sorular Completed | ||
| ||
| ||
| ||
|
chechengirl
|
safinaz
|
Sorular Created | ||
|
Sorular Completed | ||
| ||
| ||
| ||
|
Ücretsiz Antivirüs programlari arasinda kullanilabilir ve güvenilirligiyle kullanicilarina rahat bir internet hayati yasatmaktadir. Bedava olan Avast antivirüs programini sizlere biraz tanitayim. ...
Nasil bir müziktir ki, ruh haline göre anlasilir ve ifade edilemez http://www.youtube.com/watch?v=ISnf0jda6zQ
Çocukların diş sağlığı için 10 altın kural Uzmanlar, çocukların diş sağlığını korumanın, diş hekimlerinden önce ebeveynlerin görevi olduğunu, anne babaların uygulanması gereken 10 altın kurala...
Çocuklarda ağız bakım alışkanlığını geliştirmek yetişkinlere oranla daha kolay ve etkilidir. Çocuğun el becerisi, merakı ve anne babanın tutumu, diş fırçalama alışkanlığının kazanılmasını sağlar.Süt...
Kendi adıma söyleyeyim kitaplardan bir cümlenin veya kitabın bütününün genel bir öğretisi olmasına illaki bakmam.O kitabı okumayı özlüyorsam,elime aldığım zaman farklı bir maceraya atılıyormuş hissi...
Çok mu yorgunsunuz ruhen ve bedenen!!!!! Huzurlu bir yolculuğa ne dersiniz.Allah kalplerimizden sevgisini ve huzurunu daim etsin. Tanbur'un Zikri - YouTube
halk bugün parçalı bulutlu Olric, kurtuluşumuz yer yer sağanak, yer yer don tehlikesi, inadına göğe bakıp duruyoruz ya her adımda, adımızla başlayan bir şiir yazılmamış olsun diye, biz yine de...
Sana mesaj attım.Yeniden dene istersen,düzeltebilirsin :)
güzel bir başarı hikayesi, hikayeyi bitiriş cümlesi ise Mahatma Gandhi'den: "Önce sizi umursamazlar, sonra size gülerler, sonra savaş açarlar, sonra siz kazanırsınız". ...
Yani Allah böyle insanları karşımıza hamd etmemiz için yaratmıştır.Müslümanlıkta böyle bir inancın olmaması ne büyük nimettir.Biz veya sizde o din mensubu olabilirdik...Bizde ölümcül hastalığa...
haksız çıkarmıyor beni Hoca, sağolsun, lan ben bile böyle müzikte oynayamam, ya dünya yalan söylüyor bana, ya da ben farklı görüyorum, neyse işte. Adnan Oktar - Yeni Club Işıklandırması - YouTube
Türk kahvesi pisirme yöntemleri, Türk kahvesi nasil yapilir, Kahve yapma teknikleri Kahve cezvede pişirilir ve fincanla içilir. Öncelikle bir cezve alın. Cezvenin boyutunu kaç kişilik kahve...
eşcinsellik, biseksüellik, transseksüellik hastalık değil, hele hele akıl ve bedende herhangi bir noksanlık kesinlikle değildir, çoğunluk heteroseksüel diye bu gruba girmeyenleri dışlamak saçma,...
ebcedi eğer mesela nursi, rabbani, arabi kullanırsa mesele yok, Yok eğer mesela bir edip yüksel kullanırsa direkt küfre girer.. Bu nasıl ilim ki biri kullanınca iyi diğeri kullanınca kötü oluyor....
http://www.muhakeme.net/forum/forumresimleri/2008/12/6og24v9-1.jpg Kuran-ı Kerim Tamamı PDF Formatında - 4.12 MB Holy Quran pdf Format Included Direct Links !...