HiLaLNuRu
-
About HiLaLNuRu
Signatürü
•●●En ahlaksız kimse, kendisi yükselmek için birilerini alçaltmaya kalkandır●●•
Hakkımda
Bilgi Yarışması
Sorular Created | ||
|
Sorular Completed | ||
| ||
| ||
| ||
|
chechengirl
|
safinaz
|
Sorular Created | ||
|
Sorular Completed | ||
| ||
| ||
| ||
|
forumda yok yok maşallah,bir online bilgi yarışması eksik :)
açmadığım için bilemiyeceğim :):)açsaydım yorumları merak ederdim heralde.
Darbe yapanlara yargı yolunu açması güzel birşey,en azından eskisi kadar rahat olamazlar.Anayasamızda değişmesi gereken çok şey var bu küçük bir adım.daha çok adım atılmalı,en azından birşeyler...
forumda yok yok maşallah,bir online bilgi yarışması eksik :)
Atatürkün harf devrimi yapması bu milleti geçmişinden koparması bu millete yapılmış büyük kötülüktür.Hangimiz geçmişimizi asıl kaynağından öğrenebiliyoruz,arşivlerdeki gerçek belgeleri...
neam ehı ismuhu adıyaman üniversitesi :brush:
Ney dinletileri,türkü,ya da özgün müzik çalabilir =) şahsi kanaatim.
Tutuşturanlar lugat kitabını elime Bilsin;Allah'tan başka bilmiyorum kelime...
Yaptığımız gözlem ve tespitler, günümüzde Kur’an-ı Kerim’in müslümanlar tarafından genellikle ÅŸu amaç ve niyetlerle okunduÄŸu sonucuna götürmektedir: a. Büyü ya da fal bakmak veya nazardan...
Yaptığımız gözlem ve tespitler, günümüzde Kur’an-ı Kerim’in müslümanlar tarafından genellikle ÅŸu amaç ve niyetlerle okunduÄŸu sonucuna götürmektedir: a. Büyü ya da fal bakmak veya nazardan...
Tutuşturanlar lugat kitabını elime Bilsin;Allah'tan başka bilmiyorum kelime...
Bakırköy AİHL de okumaktayım :)
ERGENEKON paşalarını Ona yataklık eden medyayı ve yandaşlarını PROTESTO EDİYORUM!!
Boşver el feta kardeşim onlara ne desen anlamazlar çünkü gerçekleri görmemek için ellerinden geleni yapıyorlar .Yukarda alıntısını yaptığı İlhan Selçuk kim biliyor mu acaba?İlhan selçukun kendisi ne...