HiLaLNuRu
-
About HiLaLNuRu
Signatürü
•●●En ahlaksız kimse, kendisi yükselmek için birilerini alçaltmaya kalkandır●●•
Hakkımda
Bilgi Yarışması
Sorular Created | ||
|
Sorular Completed | ||
| ||
| ||
| ||
|
chechengirl
|
safinaz
|
Sorular Created | ||
|
Sorular Completed | ||
| ||
| ||
| ||
|
Hangisi olmazsa olmaz; hepsi olmalı özellikle adalet.Dünyayı yaşanılası kılana cevap daha farklı oluyor.Mesela adalet olmazsa da yaşanılması gerekiyor,adalet yok diye intihar edemeyiz.Dünyayı...
zaten şampuanlarda domuz türevleri olduğu söylentisi geldi kulağıma,tez elden zeytiyağlı sabuna geçiş yapmak lazımdır.
matlaşırsa boyarız ne olacak :) kanserden iyidir :)
Köy düğünleri ortam da müsait olduğundan güzel oluyor fakat şehir düğünleri hiç güzel olmuyor islami hassasiyetleri olanlar açısından.
Herkesin kendine göre değer ölçüleri olsa ortada islam kalmaz.
Haşa insanların imanına laf söylemek ne haddime.Kesinlikle böyle birşey demek istemedim.Kendisini ne kadar sevmesem ve yaptıklarını kötü bulsam da.Demek istediğim islami değerler sistemimiz...
Ben genelde ENE KUNTU Fİ MESCiD diyorum çünkü genelde namaz için geç kalmış oluyorum :) onun haricinde sınıftan pek çıkmadığım için sorun olmuyor...
Taşlanmak da bir sünnetti,insanlara ağır geldi...
forumda yok yok maşallah,bir online bilgi yarışması eksik :)
Atatürkün harf devrimi yapması bu milleti geçmişinden koparması bu millete yapılmış büyük kötülüktür.Hangimiz geçmişimizi asıl kaynağından öğrenebiliyoruz,arşivlerdeki gerçek belgeleri...
neam ehı ismuhu adıyaman üniversitesi :brush:
Ney dinletileri,türkü,ya da özgün müzik çalabilir =) şahsi kanaatim.
0 ın altında -15 derece çıktı =)
Darbe yapanlara yargı yolunu açması güzel birşey,en azından eskisi kadar rahat olamazlar.Anayasamızda değişmesi gereken çok şey var bu küçük bir adım.daha çok adım atılmalı,en azından birşeyler...
Herkese hayırlı ramazanlar.Allah bu ayın hakkını verenlerden eylesin bizleri...