HiLaLNuRu
-
About HiLaLNuRu
Signatürü
•●●En ahlaksız kimse, kendisi yükselmek için birilerini alçaltmaya kalkandır●●•
Hakkımda
Bilgi Yarışması
Sorular Created | ||
|
Sorular Completed | ||
| ||
| ||
| ||
|
chechengirl
|
safinaz
|
Sorular Created | ||
|
Sorular Completed | ||
| ||
| ||
| ||
|
Kedi canınızı sizin, Hepiniz a very big cat siniz :sirit:
Kuranı mehcur bıraktılar..insallah bu Kuranı tilavet etme değil de kıraat etme şeklinde gerçekleşir.
Kuranı mehcur bıraktılar..insallah bu Kuranı tilavet etme değil de kıraat etme şeklinde gerçekleşir.
konuyu açacaktım ama linki videoya çevirmedi şansınıza küsün :brush: Maher Zain - Number One For Me | Official Music Video - YouTube
konuyu açacaktım ama linki videoya çevirmedi şansınıza küsün :brush: Maher Zain - Number One For Me | Official Music Video - YouTube
ya aklım ermeseydi,ya elim erseydi...
eşit değildir,eştir,ayakkabı gibi,birini diğerine giymeye kalkarsan ikisine de zulmetmiş olursun.
yahu adam cihada gidiyor,hem de çok eşli,şehit olunca dolayısıyla arkada birkaç tane dul hanım bırakıyor,ne olacak bunların hali,dolayısıyla çok eşliliğe izin verilmesi çok normal.ama mübarek...
Allah öğrenmek için değil,öğretmek için sınar.
Peygamberimiz şiddetle diş-ağız bakımını tavsiye etmesi de sosyal hayat açısından çok önemli.
Namazların cemiyle ilgili; Soru Cevap Kur'an da Namaz Nasıldır? - YouTube Bu da izlemek isterseniz, Mustafa Islamoglu - Orijinal Namaz - YouTube Belki aklınızda sorulara bir nebze faydası...