kipchak - Avatar
son Aktivitesi:
,
Ãœyelik tarihi:
01-10-2008
Profilini ziyaret eden:
7.998 kiÅŸi

ArkadaÅŸlar

Albumler

• White Wolf

Grup Ãœyelikleri

Son bakanlar

• alptraum
    • atack
    • bilinmeyenisim
    • Haskan
    • oser23
    • Zilan

Bu Sayfayı Paylaş

kipchak

Duvar

1. yabanGülü
      yabanGülü
      sa führer
      allah razi olsun cok güzel bir avatar ve imza olmus ellerine saglik
      selametle
    2. kipchak
      kipchak
      Allah razı olsun çok güzel olmuş sarı liralar
    3. yabanGülü
      yabanGülü
    4. yabanGülü
      yabanGülü
      s.a Führer kardesim.
      her ismine yani nikine baktigimda birsey dikkatimi cekiyor ve nikinede cok güzel uyan o noktalari nasil yaptin sormasi ayiptir. (biliyorum nikin copyright )
    5. kipchak
      kipchak
    6. Henna
      selamun aleyküm Führer ..
      bu uzay dosyası gibi eklenenleri direk sayfaya alıyorsunuz ya..çok memnun oluyorum şahsen.peki bende yapabilir miyim? ve link yazılarını nasıl değiştiriyoruz?
      Teşekkür ederim ...selametle
    7. airman34
      airman34
      sayın yönetici.

baba filmine tıkladığımda yalnızca kayıtlı uyeler gorebilir
      diye bir yazı çıkıyor.oysa ben kayıtlıyım
      bu neden oluyor?
      saygılarımla...
    8. kipchak
      kipchak
      teşekkürler
    9. yabanGülü
      yabanGülü
      slm kardesim arka pilantaki siyah beyaz cizim olan kurt resmi süper olmus, yakismis
    10. yabanGülü
      yabanGülü
      s.a führer kardesim, bugunlerde daha dogrusu bu aylarda cok sik calistigim icin gelemiyorum fazla muhakemeye insallah ilerki zamanlarda eski günler gibi herzaman göreceksiniz beni. ilgi ve alakaniz icin cok tsk ederim

selametle
    11. kipchak
      kipchak

ve as iyiyim çok şükür sizi sormalı
      bende tatil yapıyordum
      ramazan boyuncada siteden biraz uzak kalacağım ama en azından akşamları size katılacağım inş.
      selametle
    12. yabanGülü
      yabanGülü
      s.a führer kardesim nasilsin
      uzun süredir görememistim seni izindeydin galiba

selametle

ArkadaÅŸlar

Bilgi Yarışması

Sorular Created
    - - kipchak has not created any quizzes.
    Sorular Completed
    - - kipchak has not taken any quizzes.

Blog

View kipchak's BlogYeni Basliklar
    Latest Blog Entry

Posted 03-01-2009 at 20:36 by •●FühreR●• Yorumlar 0
    ABD'nin kullanıldığı renkli yayın standardı. 525 satır ve 60 Hz frekans kullanır. Renkli yayını ilk deneyen ülke ABD olmuştur. Bunun sonucu olarak ABD'ye özgü bir renk sistemi ortaya çıkmıştır. Japonya, Kanada ve Meksika'da bu sistemi kullanır.

Posted 03-01-2009 at 20:34 by •●FühreR●• Yorumlar 0
    Netscape firmasının bir ürünü olan Netscape Navigator NCSA tarafından geliştirien Mosaic'in temeleri üzerine kurulmuştur. Şu günlerde 32 Bit sürümündeki Java eklemesiyle ve her sürümünde gelen yeniliklerle en çok aranan Web tarayıcısı durumuna gelmiştir. Mosiac'in asıl yaratıcısı olan Mark Andreessen NCSA firması tarafından kiralanarak Netscape'i yarattı. Firma ismini Netscape Communications Co. olarak değiştirip halka açıldı ve her biri milyarder oldu. Firma aynı...

Posted 03-01-2009 at 20:32 by •●FühreR●• Yorumlar 0
    Hareketli görüntüleri 200:1 oranına kadar sıkıştırmaya yarayan oldukça etkili bir grafik formatıdır. Format sadece bir sonraki karedeki değişen pixelleri gözlemlediğinden sıkıştırma oranı durağan görüntülerde daha da artmaktadır. Motion Picture Experts Group tarafından geliştirilen format PC'lerde oldukça çok kullanılmaktadır.

Posted 03-01-2009 at 20:31 by •●FühreR●• Yorumlar 0
    Hareket keskinliği video kamera sahibi olan ve bir video kaydın tek tek resimlerini inceleyen biri, hızlı hareket eden objelerin (eller, ayaklar, oyundaki top) silinmiş olduğunu görecektir. İnsan algılamasına uygun olan bu efekt (göz de hızlı hareketleri sadece silinmiş olarak algılıyor) iyi animasyon programları tarafından simüle edilebiliyor. Sonuç animasyonda gerçek gibi görünen hareketler oluyor.

Posted 03-01-2009 at 20:30 by •●FühreR●• Yorumlar 0
    (Musical Instruments Digital Interface) elektronik müzik enstrümanlarının birbirleri arasında bilgi gönderebilmeleri amacı ile geliştirilmiş bir ara birim.
    Yeni Yorumlar
    Ben sadece internet...
    10-24-2012 Tarihinde saat 18:34alptraum tarafından yazıldı alptraum isimli Ãœye şimdilik offline konumundadır
    Disket hala günümüzde...
    10-22-2012 Tarihinde saat 10:56alptraum tarafından yazıldı alptraum isimli Ãœye şimdilik offline konumundadır
    Esefle kiniyorum sözü...
    10-20-2012 Tarihinde saat 04:06alptraum tarafından yazıldı alptraum isimli Ãœye şimdilik offline konumundadır
    Epey kafiyeliymis. Hosuma...
    10-19-2012 Tarihinde saat 00:14alptraum tarafından yazıldı alptraum isimli Ãœye şimdilik offline konumundadır
    Aslinda CMS acilimi...
    10-19-2012 Tarihinde saat 00:13alptraum tarafından yazıldı alptraum isimli Ãœye şimdilik offline konumundadır