RouGe
Epilepsi: Beyinde normal olmayan elektriksel aktivitenin oluşması ile epilepsi nöbeti gerçekleşir. Beyinle alakalı bir hastalık olmasına rağmen bazı istisna durumlar haricinde zihinsel bir problem...
Tanımı: Ani olarak hastalanan veya kazaya uğrayan kimseye anında, olay yerinde ve çevre imkanlarından yararlanılarak yapılan, tıbbi olmayan geçici müdahaleye İLKYARDIM denir. Tanı: Tanı için...
Forumu tam olarak incelemedim fakat anladığım kadarıyla islami bir foruma kaymış durumda. Bu yüzden merak ettiğim ve sorduğum şeyi hiç kimsenin tatmin edici bir cevap verememesinden dolayı bir de...
Cevabınız için teşekkür ederim. Tek paragrafta ikinize de cevap vermeye çalışcam. Evet anne babamızı seçme hakkına sahip değiliz. Ama onların sınanması için neden biz acı çekiyoruz? Sen ben şu anda...
Kuran'ı okudum. Zaten bir çok şey Kuran'ı okuduktan sonra soru işareti olarak kaldı kafamda. Her yeni bilgi yeni bir soru getirdi. el_feta size de teşekkür ederim cevabınız için.
Bence iki göz de göremez. Başdaki gözümüz materyalist. Duyguları göremez. Bu da yeterli değil. Kalpteki gözümüz de bizim duygularımızla orantılı görür. O yüzden yanlış görme olasılığı büyüktür.