M ALÄ° RUMÄ°
-
About M ALÄ° RUMÄ°
- Interests:
- Kitap, Koleksiyon,Çiçek,Otomobil
- Occupation:
- ..135..
Hakkımda
Bilgi Yarışması
Sorular Created | ||
|
Sorular Completed | ||
|
HÄ°RANUR
|
Sorular Created | ||
|
Sorular Completed | ||
|
Bu nasıl bir aşk? nasıl bir özlem? Allahım, Ölüm ve Gül'üm, benim iki sevdalım, Ölmeden ne San'a nede Gül'e kavuşulur, İnşeAllah Gül'ümle huzurunda buluşalım.. 03/04/2008
2008 nisan ayında oğlumla birlikte umredeyiz, Kabe deki 7. veya 8. akşam namazımız, Kabe İmamı Sudeys in (Allah ondan razı olsun) arkasında akşam namazı kılıyoruz. İlk rekatta Fatiha dan sonra...
Sadece sen ve ben... Bir de umut.... Ä°ÅŸte aÅŸk bu....
Sigara paketlerinin üzerine isterse bu paketteki ilk sigarayı yaktığınızda öleceksiniz!! diye bir ibare bile koysanız tiryakilere daha doğrusu bırakmayak istemeyenlere vızzz gelir diye düşünüyorum....
Kalecikli Hasan Efendi (KS) 1864 yılında Afyonkarahisar Merkez Akmescid mahallesinde dünyaya geldi.Çok küçük yaşlarda Kur'an ve Arapça derslerini Afyonkarahisar da babası Molla Hüseyin den aldı. 16...
Geçirdin ömrünü ılmü irfan yolunda heran kanaatla, Tenezzül etmedin, tufeyli hayata uğraştın ziraatle, Eylerdin tahammül mihen ve mesaibe sabru metanetle, Tesbihi tehlil eder cüllab gibi akan...
Bu nasıl bir aşk? nasıl bir özlem? Allahım, Ölüm ve Gül'üm, benim iki sevdalım, Ölmeden ne San'a nede Gül'e kavuşulur, İnşeAllah Gül'ümle huzurunda buluşalım.. 03/04/2008
Kalecikli Hasan Efendi (KS) 1864 yılında Afyonkarahisar Merkez Akmescid mahallesinde dünyaya geldi.Çok küçük yaşlarda Kur'an ve Arapça derslerini Afyonkarahisar da babası Molla Hüseyin den aldı. 16...