slm
..Sahra...
Bilgi Yarışması
Sorular Created | ||
|
Sorular Completed | ||
|
slm
Uzun zamandir forumumuzda aktif olmadiginizi görünce duvarinizda ufak bir mesaj yazayim dedim. Yazilarinizi, yorumlarinizi özledik. Umarim tekrardan giris yaparsiniz
bana acilen recover my files 4.0.2.409 a ait key lasım..
ben bu siteden isnidrmiştim ayrıca fakat keyi bulamıorum.. :((
günlerdir aradım ama çok acill.. lütfen yardım edinn..
sizden yardım isteyebilir miyim?
bakar mısınız ?
esselamun ALEYKM hoÅŸÅŸ geldin sahra kardeÅŸ
hoÅŸbulduk
tesekkür ederim sizinkiler de öyle
BİRAZ GEÇ OLDU AMA MAZUR GÖRÜN PAYLAŞIMLARINIZ ÇOK KEYİFLİ
Sorular Created | ||
|
Sorular Completed | ||
|
UMUT Azura o gece umutsuzluğunu aynalardan sakladı.. Yakamoz bakışları bambaşka bir alevle parlıyordu.. Son mumu sönerken yavaş yavaş eridiğini hissediyordu.. Evet eriyordu.. Boğazında bir...
Qulad Said Vahası Sahra'nın çorak ısssızlığı içindeki bir avuç verimli toprakta,ağaçlar büyür,sular akar.. Su,çölün yaşam kaynağıdır ve Sahra'nın çevresine dağılmış yüzlerce vaha,adeta...
Kitabın İncileri: Bir şey yitirdiğin zaman yorulmak iyi gelir. Yalnızca Ti-bi, yani arı, kullanabileceğinden daha fazlasını depolar. Bu yüzden ayı tarafından soyulur. Rakun ve Çerokiler tarafından...
Küçük AÄŸaç’ın EÄŸitimi; beÅŸ yaşında hem annesini hem de babasını kaybeden Kızıldereli bir çocuÄŸun, geleceÄŸe hazırlığına katkıda bulunan Büyükanne ve Büyükbabasıyla geçirdiÄŸi yılları anlatıyor. O...
UMUT Azura o gece umutsuzluğunu aynalardan sakladı.. Yakamoz bakışları bambaşka bir alevle parlıyordu.. Son mumu sönerken yavaş yavaş eridiğini hissediyordu.. Evet eriyordu.. Boğazında bir...
Bir gün güzellik ve çirkinlik bir deniz kıyısında karşılaştılar. Hadi, denize girelim dediler ve giysilerini çıkartıp sularda yüzdüler. Bir süre sonra, çirkinlik kıyıya dönüp güzelliğin...
Cennetin Çocukları 1997 Ä°ran yapımı dramatik filmdir. Özgün adı Bacheha-Ye Aseman (Farsça: بچه*های آسمان) olan film Ä°ngilizce konuÅŸulan ülkelerde ve uluslararası gösterimlerde Children of Heaven...