slm
..Sahra...
- Duvar
- Hakkımda
- Bilgi Yarışması
- Beğendikleriniz
- »
- sami taş
- alptraum
Uzun zamandir forumumuzda aktif olmadiginizi görünce duvarinizda ufak bir mesaj yazayim dedim.
Yazilarinizi, yorumlarinizi özledik. Umarim tekrardan giris yaparsiniz
- gulseren
bana acilen recover my files 4.0.2.409 a ait key lasım..
ben bu siteden isnidrmiştim ayrıca fakat keyi bulamıorum.. :((
günlerdir aradım ama çok acill.. lütfen yardım edinn.. - gulseren
sizden yardım isteyebilir miyim?
- gulseren
bakar mısınız ?
- Unnecessary
esselamun ALEYKM hoşş geldin sahra kardeş
- ..Sahra...
hoşbulduk
tesekkür ederim sizinkiler de öyle - HİRANUR
BİRAZ GEÇ OLDU AMA MAZUR GÖRÜN PAYLAŞIMLARINIZ ÇOK KEYİFLİ
- ..Sahra..., alptraum'n bu mesajını beğendi: ölümü bilerek yasamanin önemi
Ölüm, Kuran ahlakından uzak yaşayan insanların düşünmekten ve konuşmaktan kaçındıkları bir konudur. Bu kişiler, ölümün ardından dünya hayatlarında bağlandıkları herşeyden uzaklaşacaklarını, Allah...
Tarih: 06-12-2011, 05:49 - Posted On: 08-20-2009, 07:14 - ..Sahra..., arowona'n bu mesajını beğendi: günümüzde 'şeyh'ler
her şeyh kendinin fırkai naciye olduğunu idda ediyo..öyleyse niye birleşmiyorlar vahdet olmuyorlar!...ve her biri kendigrubunun üztünlük ve iddasındalar!...ömer öngütünde devlet eliyle yetişmiş...
Tarih: 06-12-2011, 05:49 - Posted On: 08-20-2009, 19:09 - ..Sahra..., xyzt'n bu mesajını beğendi: günümüzde 'şeyh'ler
şeyh nedir. dinimizde böyle bi kavram varmıdır tartışılır. ama allah dostları elbetteki vardır. ve kim Allhın dostudur bilinmez. sizde olabilirsiniz bende olabilirim... bi başkasının ALlahın...
Tarih: 06-12-2011, 05:49 - Posted On: 08-20-2009, 19:00 - ..Sahra..., emirahmedyasin'n bu mesajını beğendi: bir Kadın tanıyorum
Zamana meydan okuyan bedeni,çağlar ötesinden getirmiş sanki Bedrin Uhudun şanlı kadın sahabilerini. O öyle bir kadın kidavada sağlam,bilgili, bilinçli, şuurlu, sabırlı , O öyle bir kadın ki her...
Tarih: 06-12-2011, 05:49 - Posted On: 08-15-2009, 17:26
Duvar
Bilgi Yarışması
Sorular Created | ||
|
Sorular Completed | ||
|
Beğendikleriniz
79 Beğeni