Forumumuzda öyle bir secenek mevcut degil.
Ä°NTÄ°FADA
Bilgi Yarışması
Sorular Created | ||
|
Sorular Completed | ||
|
Forumumuzda öyle bir secenek mevcut degil.
Sorular Created | ||
|
Sorular Completed | ||
|
O kadar çok abuk subuk şey yazılıp çiziliyor ki..ben bunların da söylenmesi gerektiğini düşünüyorum..Başörtüsünün bizler için sadece bir bez parçası olmadığını anlatmaya çalışmış Tarık abi.Bu...
EÄŸer bir gün yolunuz bir üniversiteye düşerse… Beceriksiz adımlarla yürüyen bir kıza rastlarsanız. Sanki düşecekmiÅŸ gibi, sanki ayakları birbirine dolaÅŸacakmış, bir yere takılacakmış gibi....
ben okumayalım diye birşey demedim.siz yanlış anladınız heralde.bu yazıyı daha dikkatli okumanızı tavsiye ederim çünkü burda zulüm anlatılıyor.okumayalım diye birşey yok.
Leopolde Weis,Avrupa’da Maxim Gorki ile görüşme fırsatını ele geçirip gazetecilik mesleÄŸine atıldığı ve orta doÄŸuya gazeteci olarak gönderildiÄŸi zaman bundan sonra hayatını Ä°slam dünyasında ve...
Leopolde Weis,Avrupa’da Maxim Gorki ile görüşme fırsatını ele geçirip gazetecilik mesleÄŸine atıldığı ve orta doÄŸuya gazeteci olarak gönderildiÄŸi zaman bundan sonra hayatını Ä°slam dünyasında ve...