byseco
Arkadaşlar benimde özel işlerim ve yorgunluğudan dolayı siteye artık pek vakit ayıramıyorum. Gönül isterdi ki 3000-5000 konu ile bu ödülü alsaydım. Kerim Bey'e özel mesajla adres ve irtibat...
Açtığım konulardan yararlananların başına gelebilecek hiç bir şeyden sorumlu değilim...
Büyük Önder'in Laiklik ilkesini çiğneyecek bir davranışa karşıyım. Eğer büyük önde Türban yok diyorsa, yoktur. Biliyorum dinin emri ancak, başörtüsü de iş görüyor. Hamdolsun Anam,bacım başörtülü. ...
Müslüman Türk.
Selamun Aleyküm Emeğin hakkını veren bu buton hakkında açtığımız, Anketimize katılmanızı rica ediyorum :)
Hoş geldiniz, umarım iyi ve hoş vakit geçirerek foruma faydalı olursunuz!
Hoş geldiniz, umarım iyi ve hoş vakit geçirerek foruma faydalı olursunuz!
Gümrük kapısından İngiliz, Fransız birde Temel geçmek için bekliyorlarmış. Gümrük görevlileri valizleri kontrole başlamış. Önce İngiliz'in valizinebakmışlar. İçinden 7 adet iç çamaşırı çıkmış....
Lohusa Otu (Aristolochia clematitis): Kalp şeklinde yaprakları olan ve 1 metreye kadar boylanabilen, çok yıllık, otsu bir bitkidir. Uçucu yağ, acı madde, tanen, nişasta, reçine, sarı madde ve...
Selamun Aleyküm Emeğin hakkını veren bu buton hakkında açtığımız, Anketimize katılmanızı rica ediyorum :)