selam nasılsınız
shevval
- Duvar
- Hakkımda
- Arkadaşlar
- Bilgi Yarışması
- Beğendikleriniz
- »
- sami taş
- sami taş
selam
- mehdi
slm
nasılsın - baywind2009
selam
- suarmi
hosbulduk canim kardesim
- neferkamer
ben yeni katıldım izmirden yazıyorum
- abı-hayat
ben ankaradayım.ama çok durmuyorum .sürekli seyahat halindeyim.fahri hocalık yapıyorum
- abı-hayat
hayır ben türkiyedeyim sen avusturyadamısın?
- abı-hayat
benim için büyük zevk asıl ben tşk ederim kabulettiğin için inşaallah güzel bir arkasaşlık olur.
- beyazgul
sagol yol arkadasim, özellikle arkadaslarimin burda olmasindan memnunum!
kib öptm seni - fatoş
meraba nasılsın shevval ben yeni katıldım benim için dua edermisin
- beyazgul
merhaba! bende geldim.
kib Aeo - oguzhan
sitemize hos geldin
- atesvesu
hosbuldum Allah razi olsun .
- shevval
tsk ederim arkadasim hep beraber nice mutlu güzel saglikli baris icinde yillara
- shevval, 'n bu mesajını beğendi: çekil git
Çekil git artık düşlerimden, Bıkıp usanmadın mı benden artık? .. Gözlerimden, yüreğimden, içimden, …ve varolan her şeyimden, git artık… Dokunma, kirletirsin beyazları, Konuşma, tüketirsin...
Tarih: 06-12-2011, 05:49 - Posted On: 05-11-2009, 10:26 - shevval, beyza'n bu mesajını beğendi: Kadinlar ve erkekler
* Zayıfmış gibi davranmaktan yorulan her güçlü kadına karşı, güçlüymüş gibi davranmaktan yorulmuş zayıf bir erkek vardır. * "Aptal" taklidi yapmaktan sıkılmış her kadına karşı, "aklın...
Tarih: 06-12-2011, 05:49 - Posted On: 04-08-2009, 10:30 - shevval, yabanGülü'n bu mesajını beğendi: Kolbasti ögrenmek isteyenler (mizah degil)
http://de.youtube.com/watch?v=t6C4rVi1mls buyurun buradan izleyin kolbasti oyununu
Tarih: 06-12-2011, 05:49 - Posted On: 05-26-2008, 11:10 - shevval, sukeyne'n bu mesajını beğendi: ölüm aşkımın adı olsun...
Ruhum susamış suya... Kalbim özler seni Gözlerimi senin sevdiğin şeylere çevirdim, Kulaklarımı seni çağıranın ülkesine bıraktım. Ve susan bir toprak gibi bitkin kaldım. Biliyorum, çünkü...
Tarih: 06-12-2011, 05:49 - Posted On: 05-02-2009, 13:57
Duvar
Beğendikleriniz
79 Beğeni