ViSAL
Bekke canım hayırlı olsun kitap.....:)
DOST İSTERSEN ALLAH YETER MÜRŞİT İSTERSEN KURAN YETER DELİL İSTERSEN MUHAMMED (S.A.V.) YETER MEŞGALE İSTERSEN İBADET YETER ZENGİNLİK İSTERSEN KANA'AT YETER ŞEREF İSTERSEN İSLAMİYET YETER İBRET...
Ablacığım ellerine ve akabinde yüreğine sağlık olsun inşAllah:cicek01221:
hoş gelmişsin Bekke/m... ne cok özlendin bir bilsen.. Rabbim ziyaretini kabul eylesin can/m... selam vu dua ile.....:cicek01221:
evet sizin gibi düşünüyorum El-feta abi..Fehim ağbi bir tasaVVUF diyor ama siz sorunca da bir şey söylemiyor..Fehim abi TASAVVUF nedir?yani senin anladığın tasavvuf?
Aynen ben de hiç şaşırmadım...hem de hiçççç...artık işin kaidesi bu(!)
Aynen öle acı ama gerçek.kuş misali ucup gittiler arkada iz bırakarak...
hoş gelmişsin Bekke/m... ne cok özlendin bir bilsen.. Rabbim ziyaretini kabul eylesin can/m... selam vu dua ile.....:cicek01221:
selamun Aleykum... biliniyor ki mirac büyük bir mucize büyük bir hikmettir ki; peygamber efendimizin göge yükselmiş olması Allah Azze ve Cellenin şüphesiz ne kadar Kudretli olduğunu gösterir.. ...
Allahım Razı olsun Emirahmedyasin..ziyadesiyle faydalı bir konu...
Bekke canım hayırlı olsun kitap.....:)
Harika...harika...Allahım Razı olsun Mehmet Abi..
:zzccon: çoook güzeldi Bekke ellerine sağlık