Gözler hangi renk olursa olsun, gözyaşları hep aynıdır...
emirahmedyasin
- emirahmedyasin
- emirahmedyasin
"Nonviolence is fine as long as it works."
Şiddet kullanmamak iyidir, işe yaradığı sürece.
malcolm x - emirahmedyasin
Bu yaşa erdirdin beni, gençtim almadın canımı
ölmedim genç olarak, ölmedim beni leylâk
büklümlerinin içten ve dışardan
sarmaladığı günlerde
bir zamandı
heves ettim gölgemi enginde yatan
o berrak sayfada gezindirsem diye
ölmedim, bir gençlik ölümü saklı kaldı bende.
bir yusuf masalı ismet özel - emirahmedyasin
Biz omuzlarına güneş yüklemiş kahramanlar,
Her gecenin karanlığında fırtına, kasırga,
Ben yalçın dağlara kök salmış büyük bir orman,
Düşman yüreğine korku, savaştayız, kavgada,
Ben yalçın dağlara kök salmış büyük bir orman,
Düşman yüreğine korku, savaştayız, kavgada,
Bizim alnımızda doğar ayın ondördü dolunay,
Güneş sığınsın gölgemize minare dönsün ay,
Göğsümüz ki kükremiş yanar dağlar gibidir,
Kalbimiz ki son nebi Muhammed’in evidir,
Göğsümüz ki kükremiş yanar dağlar gibidir,
Kalbimiz ki son nebi Muhammed’in evidir.
...
Kardeşlik Çağrısı - Son Nebi -
About emirahmedyasin
Signatürü
No matter what the color of the eyes, the tears are all the same... Gözler hangi renk olursa olsun, gözyaşları hep aynıdır... - ViSAL, emirahmedyasin'n bu mesajını beğendi: Nokia yılan oyunu
Farklı baktım mı bilemiyorum daha önce başkalarıda düşünmüştür.Yahudilerin Allah ın Hz MUsa ya yılan şeklinde göründüğüne dair inançları var. Benim derdim oyunla değil. Derdim sinsilikle...
Tarih: 06-12-2011, 06:49 - Posted On: 03-25-2009, 15:46 - Henna, emirahmedyasin'n bu mesajını beğendi: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya
Genelde cevaplayanlar eski mezunlar bende İmam hatiplerin nice pırlantalar çıkardıkaları günleri kastederek ''tarilhi'' mezunlar dışında bugün evet ben okuyorum! İmam hatip bitmedi! bitiremediler...
Tarih: 06-12-2011, 06:49 - Posted On: 03-19-2009, 18:53 - Henna, emirahmedyasin'n bu mesajını beğendi: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya
(din kardeşliğini sarhoş olurcasına tattığınız zaman mekan arası bir manzara....) maşaallah maşallah ... Konuyu karmaşık bir zemine çektim gibi hissettim kendimi:) niyetim eskilere hey gidi günler...
Tarih: 06-12-2011, 06:49 - Posted On: 03-19-2009, 19:18 - Henna, emirahmedyasin'n bu mesajını beğendi: İMAM BUHARİ ve SAHİHİ yazı dizisi
selamun aleykum kaldığımız yerden... Sahih'in nerede telif edildiği hususunda değişik görüşler vardır. Buhârî, hadis almak için gittiği her yerde eserini telife çalışmıştır. Hayatı seyahatlerle ve...
Tarih: 06-12-2011, 06:49 - Posted On: 03-15-2009, 21:36 - alptraum, emirahmedyasin'n bu mesajını beğendi: Gecenin efkarı...
Saat 12 yi geçiyor saniye yelkovanı,yelkovan akrebi kovalarken ruhumun garip bir heyecan ile uzaklara gitmek istediğini hissediyorum. Sessizlik herbir yanımı sarıyor.Çıt çıksa sanki ta uzaktakiler...
Tarih: 06-12-2011, 06:49 - Posted On: 03-16-2009, 23:08 - BirKuL, emirahmedyasin'n bu mesajını beğendi: Gecenin efkarı...
Saat 12 yi geçiyor saniye yelkovanı,yelkovan akrebi kovalarken ruhumun garip bir heyecan ile uzaklara gitmek istediğini hissediyorum. Sessizlik herbir yanımı sarıyor.Çıt çıksa sanki ta uzaktakiler...
Tarih: 06-12-2011, 06:49 - Posted On: 03-16-2009, 23:08 - AsMhA, emirahmedyasin'n bu mesajını beğendi: Gecenin efkarı...
Tarih: 06-12-2011, 06:49 - Posted On: 03-16-2009, 23:08 - oguzhan, emirahmedyasin'n bu mesajını beğendi: İzzet nedir? bence Çeçenya
Rivayetin sahihliğini pek bilmiyorum ama hatırladığım kadarı ile şöyle bir olay anlatılır.Zayıf eti kemiğine yapışmış ve aile olarakta o günkü tabir ile aşağıda bir sahbiyi müşriklerin ileri...
Tarih: 06-12-2011, 06:49 - Posted On: 03-13-2009, 21:26 - E.Ahsen, emirahmedyasin'n bu mesajını beğendi: Kur'an-ı Kerim okumayı biliyor musunuz?
Rabbim kalplerimizi dini üzere sahbit kılsın.Allah celleye hamdu senalar olsun. Konu gayet hoş olmuş.Her hal bilmeyenlerin sayısı gün geçtikçe azalıyordur. Bir konuyu da bununla alakalı sizlerle...
Tarih: 06-12-2011, 06:49 - Posted On: 03-16-2009, 22:03 - Henna, emirahmedyasin'n bu mesajını beğendi: Bizimle anılarınızı paylaşır mısınız??
Bilmem şu an kafam o kdar karışık ki benim olmasa da bizim kardeşlerin ilk okulda yaşadıkları bir hadise.şöyleki: İki kardeşimiz ilk okulda aynı sınıftalarmış her hal beşinci yada altıncı sınıf...
Tarih: 06-12-2011, 06:49 - Posted On: 03-18-2009, 00:30 - oguzhan, emirahmedyasin'n bu mesajını beğendi: Avustralya'da bir gencin Müslüman olma hikayesi*Mutlaka İzleyin*
Rabbim cümlenizden razı olsun muhteşem...Kalpler kimin elinde nasılda çeviriyor... Aman ya RABBİ ne büyüksün azametin ne kadar yüce ...İşaret aramış! ama RAHMAN nasılda kalbinden kavramış...
Tarih: 06-12-2011, 06:49 - Posted On: 03-18-2009, 00:57 - Henna, emirahmedyasin'n bu mesajını beğendi: Avustralya'da bir gencin Müslüman olma hikayesi*Mutlaka İzleyin*
Rabbim cümlenizden razı olsun muhteşem...Kalpler kimin elinde nasılda çeviriyor... Aman ya RABBİ ne büyüksün azametin ne kadar yüce ...İşaret aramış! ama RAHMAN nasılda kalbinden kavramış...
Tarih: 06-12-2011, 06:49 - Posted On: 03-18-2009, 00:57 - el_feta, emirahmedyasin'n bu mesajını beğendi: Bizimle anılarınızı paylaşır mısınız??
Bilmem şu an kafam o kdar karışık ki benim olmasa da bizim kardeşlerin ilk okulda yaşadıkları bir hadise.şöyleki: İki kardeşimiz ilk okulda aynı sınıftalarmış her hal beşinci yada altıncı sınıf...
Tarih: 06-12-2011, 06:49 - Posted On: 03-18-2009, 00:30 - Henna, emirahmedyasin'n bu mesajını beğendi: Yanık...
Rabbim kalplerimizi dini üzere sabit kılsın...muhteşem bir iç yanığı çünkü var yanan alevin içinde gayri yapmam bir daha seni incitecekleri... ("La" dersin..içinden kovarsın herşey kaçar bir...
Tarih: 06-12-2011, 06:49 - Posted On: 03-19-2009, 18:47 - Henna, emirahmedyasin'n bu mesajını beğendi: Sevgili ve çıkma kavramları
Samimiyetsizleşen günümüz ilişkilerinde benim anlamakta zorlandığım en önemli kavram sevgili kavramı.Ya insanların çoğu doğru yolda biz yalnış yoldayız.Yada onlar yanlış yolda bizlerde onlara...
Tarih: 06-12-2011, 06:49 - Posted On: 03-19-2009, 17:36
Duvar
Hakkımda
Bilgi Yarışması
Sorular Created | ||
|
Sorular Completed | ||
|
Aldığınız Beğeni
599 BeÄŸeni