Selam kardeÅŸlerim,
Lütfen beni yanlış anlamayın, sadece bir nasihat:
Cevşen-ül Kebir ve daha bir çok eserleri paylaşmanız için izin aldınızmı kardeşlerim? Yani internet ortamında paylaşılan daha nice ilahiler ve nice eserler mutlaka büyük uğraşlarla üretilmiş olup bunları hiç düşünmeden birbirizmizle paylaşırsak _Allah-muhafaza_ çokca kul hakkına girmiş oluruz.. Birbirimizi uyaralım, ve mümkünse bu güzel eserleri dükkanlardan satın alalım ki emeği geçmiş kişilerede desteğimiz olsun ve bu gibi güzel eserler çoğalmaya devam etsin.. Eğer sizi incittiysem hakkınızı helal edin...
alptraum
-
About alptraum
- Biography:
- Test
- Interests:
- Yok
- Occupation:
- Yok
Signatürü
Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim.
Dosttan gelen yalan habere müjdelik verdim,
Dogru olsaydi canimi verirdim.
Hakkımda
Bilgi Yarışması
Sorular Created | ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
|
Sorular Completed | ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
|
Blog
View alptraum's BlogYeni Basliklar
Latest Blog Entry
Posted 09-06-2013 at 02:07 by alptraum Yorumlar 0
Etiket vBulletin
If you use Chrome , then you can not use in vBulletin 3.8 wysig editor . I declare for solution ;
Open editor_clientscript
search
and insert before
...
Open editor_clientscript
search
Kod:
//--> </script>
and insert before
Kod:
if ($.browser.webkit) { var alptraumeditor = { onLoad : function(){ if($('#vB_Editor_001').length > 0){ $('#vB_Editor_001_textarea').css('width',600); ********
...
Posted 03-12-2013 at 16:11 by alptraum Yorumlar 1
Etiket Linux
Linux sunucularda aldiginiz sunucunun harddisk kalitesini, hizini v.s. ölcmek istersiniz. Haliyle bu istatistikleri linux sunucuda bilebileceginiz script nerdeyse yoktur. Bir tane google project i olan script i ben Türkceye cevirmeye calistim. Muhakeme.net sunucusu üzerinde test ettim ve sizlerle bu scripti paylasmak istedim.
Dosya linki : indir
Dosyanin icerisindeki ioping.sh dosyasini sunucunuzda actiktan sonra kullanmaniz icin dosyaya gerekli izni vermeliyiz....
Dosya linki : indir
Dosyanin icerisindeki ioping.sh dosyasini sunucunuzda actiktan sonra kullanmaniz icin dosyaya gerekli izni vermeliyiz....
Posted 11-02-2012 at 03:18 by alptraum Yorumlar 0
Plesk panele girdiginizde sizi su adrese yönlendiriyor ise
cözümü php.ini icerisinden bakmanizda mümkün olabilir fakat cözümü cok basit ve asagidaki kod ile bu hatadan kurtulacaksiniz
Kod:
https://localhost.localdomain:8443/relay
cözümü php.ini icerisinden bakmanizda mümkün olabilir fakat cözümü cok basit ve asagidaki kod ile bu hatadan kurtulacaksiniz
Kod:
/usr/local/psa/bin/sso --disable
Posted 10-31-2012 at 04:05 by alptraum Yorumlar 0
Etiket EtiketlenmemiÅŸ
inc ( zoll ) büyüklügünü CM cinsinden nasil hesaplariz.
Örnek : 20 inc / zoll büyüklügünde bir LCD, monitor 50.80 CM dir. Tüm tabelayi asagida görebilirsiniz
Zoll / inc degerini dönüstürme - Santimetre
1 Zoll/inc = 2,54 cm
2 Zoll/inc = 5,08 cm
3 Zoll/inc = 7,62 cm
4 Zoll/inc = 10,16 cm
5 Zoll/inc = 12,70 cm
6 Zoll/inc = 15,24 cm
7 Zoll/inc = 17,78 cm...
Örnek : 20 inc / zoll büyüklügünde bir LCD, monitor 50.80 CM dir. Tüm tabelayi asagida görebilirsiniz
Zoll / inc degerini dönüstürme - Santimetre
1 Zoll/inc = 2,54 cm
2 Zoll/inc = 5,08 cm
3 Zoll/inc = 7,62 cm
4 Zoll/inc = 10,16 cm
5 Zoll/inc = 12,70 cm
6 Zoll/inc = 15,24 cm
7 Zoll/inc = 17,78 cm...
Posted 10-28-2012 at 21:15 by alptraum Yorumlar 0
SSH da (Putty) yardimi ile bir dizin icerisindeki tüm klasör ya da dosyalarin CHMOD ayarlarini otomatik düzeltmek isterseniz, asagidaki linkte yazmis oldugum makaleyi takip etmelisiniz.
Link : http://www.muhakeme.net/forum/gunluk...ayarlayin.html
CHMOD nedir, neden kullanilir
CHMOD kelime olarak İngilizce 'Change Mode' kelimesinden gelmektedir. Türkçe'ye 'Türünü Değiştirme' olarak çevrilebilir.
...
Link : http://www.muhakeme.net/forum/gunluk...ayarlayin.html
CHMOD nedir, neden kullanilir
CHMOD kelime olarak İngilizce 'Change Mode' kelimesinden gelmektedir. Türkçe'ye 'Türünü Değiştirme' olarak çevrilebilir.
...
Yeni Yorumlar
Stabil düzgün isleyen...
10-29-2012 Tarihinde saat 15:37alptraum tarafından yazıldı
pleskcileri gormek sevindirdi...
10-28-2012 Tarihinde saat 21:42yek352 tarafından yazıldı
artık ezberlediğimiz...
06-17-2011 Tarihinde saat 15:51pınaran tarafından yazıldı
Allah razi olsun.. sozcuk...
06-06-2009 Tarihinde saat 06:35nazendem tarafından yazıldı