![]() |
kelime testi 1 LÖSUNG CEVAPLAR 1. a) verdickt sich 2. a) gesunken 3. b) abnehmen 4. b) erhöhte sich 5. b) verringert 6. a) zuzunehmen 7. c) gestiegen 8. b) angewachsen 9. a) verdickt 10. b) gestiegen |
üstadım ya bazılarının anlmalarını sözlükte bulmadım yada yanlış baktım bu kdar zahmetin üstüne birde anlamlarını istesem çokmu olurum acaba :) |
est neden olsun tabiki bir dahasina anlamlarina eklerim veya zamanim oldugunda bütün cevaplarin anlamlarini eklerim sen kelimeleri bulamamisindir cünkü gecmis zaman ortaci seklinde aramisindir yada kisilige cekilmis sekilde aramisin, bunlari bulmak icin mastar haline bakmalisin. selametle |
ya güzel seçenek vermişin 10 tane tamam'da bunu 3 tane yapsaydın daha güzel olurdu :)tahmin olasılıgı yüzde 60 felan olurdu bende aradım bulamadım ya:):) |
Alıntı:
simdi ne dediginiz anlamadim gercekten. burdaki gördükleriniz sadece http://www.muhakeme.net/kelime-testi-1-t6935.html bunlarin cözülümleri yani cevaplari. zaten ben sorularda ya 3 yada 4 secenek vermisimdir. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:57 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük