![]() |
sinav10 LÖSUNG 1. a) rotes b) roten c) rot d) roten e) rote f) roter g) roten 2. a) sollte b) wollten c) Konntest d) durfte e) Musstet 3. a) D b) C c) A d) B 4. a) kurze b) blonde c) weißes d) verrückten e) blauen 5. a) der b) die c) der d) die e) die f) das g) der h) der 6. a) oben b) Hinter c) hinten d) vor e) Über f) unten 7. a) angezogen b) abgeschnitten c) gestritten d) geliehen e) gestohlen 8. b) einer schwarzen c) einem großen d) einem runden |
Sorular çok güseldi gerçekten ögretici ve akılda kalıcı şeyler ögretiyor.Hocam 9 .sorunun cevaplarıda bnden olsunmu hatamız varsa affola 9) a )D b) B c ) A d) C |
tabiki cevaplayabilirsin kardesim, unutmusum bak gine dalginligima gelmis, varya su ögrenciler beni cok yoruyor bak artik sayilarin yarisinida unutur :shocked0121:oldum. :) dogrusu: 9. a)B b)C c)A d)D |
Alıntı:
Ne kadarda çok bilmişsiniz.:)) |
Alıntı:
bende öyle dedim bir an ama sonra kardesimi tebrik ettim cünkü eksiklerimi yada unuttuklarimi bulan ve yazan tek kisi :clap: |
Yabangülü ben bilsem bende yazacağım ve hatta ben de öğrenmek istiyorum ama zor... |
Alıntı:
birde zor diye birsey yoktur yeterki icinde istek olsun azim olsun birde en önemlisi sabir olsun.almanca cok sabir ister vallah cok sabiri tasan ve ne bu lav diyipte birakan.:) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:42 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük