![]() |
--->: Atatürkün Kanlı devrimleri Alıntı:
|
--->: Atatürkün Kanlı devrimleri Esselamu aleyküm... Nickim el_feta,el-cevap diyorum: 1. İran ya da afganistan rejimini istememek,ya da onlar TAM anlamıyla islamı uygulamıyorlar !!! bu ne demek??? tam anlamıyla islamı uygulamak ne demek??? müslüman devletleri yönetecek kimdir?? insanlar değil mi? hata yapılamaz mı? ve bu hatalar yine islam ile düzeltilmez mi??? ya zaten onlarda tam uygulayamıyorlar demek,basit bir kaçıştan ibarettir... humeyni nin fikirlerini biliyor musunuz hakikaten,hiç onu yakından tanıma araştırma ihtiyacı hissetiniz mi??? talibanı tanıyor musunuz???(ingiliz gazeteci yvon ridley i bi dinleyin) molla ömer kimdir bilir misiniz??? Abdullah azzamı duydunuz,okuudnuz mu??? inanın o kadar basit bir cümle ki,zaten onlar da tam uygulayamıyorlar... hataları olabilir...devrim prematüre olmuştur ,eksiklikleri vardır,ama bu onun ortadoğunun en büyük devrimi olduğu gerçeğini yoketmez... iranı eleştirenler medyanın etkisiyle dillerine pelesenk etmişler şu örtü muhabbetini başka bildikleri bişey yok...eee diyorum en çok bilen iki cümle daha söylüyor,sonra susuyor,kafalar o kadar esir ki medyaya...talibanı falan hiç bilmiyo zaten kimse,öcü onlar öcü,ben biliyorum!!!! 2.BİR TARAF OLMAYAN BERTARAF OLUR... islam taraftır..kuran insanlığı ikie ayırır...HİZBULLAH(allah taraftarları) Hizbuşşeytan(şeytan taraftarları)...Siz hangisiniz???? Allah'ın tarafı iseniz,kuranla konuşun...Özgürlük de ne demekmiş??? müslüman özgür değil kul dur...ben müslümanım demiş ise,örtünecek tabi ve evet zorla,adı üstünde FARZ...zorunlu yani...bunu iman etmedeb önce anlayacak...müslüman eğilse bu zorunluluk yoktur o ayrı bir tartışma konusu...batı özü - gür(özgür) kavramında öz yerine nefs i oturtmuştur...dolayısıyla heva ve hevesi neyi dilerse onu yapar..varsa biraz sosyal baskı vardır...o da zamanla yırtılır... tıpkı değerlerini bilmeyen ve ona sarılmayan bu toplumda olduğu gibi...akif "burnunu göstermeye utanırdı ninem" diyordu,sütçü imam bir kadının çarşafına dokunana kurşun sıkıyordu,çok değil 1 asır geçmedi,gelsin görsünler halimizi... bu dediklerim müslümana anlatılır...değer yargıları batı aklına göre şekillenmiş bir insana nasıl anlatayım ben,bu değerleri..almıyor kafalar,kalpler... 3.Şeyh said kıyamı meselesi...Şeyh said,yakın tarihin gururudur...araştırdım efendim,mahkeme zabıtları dahil...Sizin ingiliz parmağı dediğinizi,ismet inönü dahi itiraf eder,o zaman ismet inönünün konumunu düşünürsek,herhalde ondan daha iyi biliyo olamazsınız...ismet inönü de,ingiliz parmağı olmadığını itiraf eder..gidin siz bir bakın efendim,hatıralarına... 4.Laiklik.... laiklik batı paradigmasından çıkmadır...onlarda Tanrının hakkı tanrıya,sezarın hakı sezara dır...ve laiklik dine değil,din adamlarına karışmıştır yani kiliseye...o yüzden bugün batıda din oldukça serbesttir...ama islamın ilahı olan v eyegane ilah olan ALLAH;YERİN DE GÖĞÜN DE RABBİDİR...Dolayısıyla hükme karışır... ALLAHIN İNDİRDİKLERİYLE HÜKMEYMEYENLER KAFİRLERİN TA KENDİLERİDİR...(maide 44) ve rakamını şimdi hatırlayamadığım bir ayet: BİLİN Kİ YARATMAK DA HÜKMETMEK DE ALLAHA AİTTİR... sözkonusu islamsa ,dinin karışmayacağı bir alan olamaz... islamı beşer ideolojisi gibi düşünüyor herkes...ya peki müslüman olmayanlar ne yapacak,onlara zulüm olmaz mı diye hemen düşünüveriyor??? kafaya takılan bu soru ontolojik olarak saçam bir kere...demezler mi adama,senin ne biçim ilahın var..Senin bir kere de aklına gelen ,YOKTAN VAREDENİN aklına gelmemiş!!! olabilir mi böyle bişey....şunu bilin ki,yahudinin bile en adalatle yaşayacağı yer ŞERİATTIR....İSLAMDIR...bilmiyorsanız,islam hukuku okuyun...Kuran okuyun,hayatınızın tamamını değiştirecek bir kitap olarak ama...Kuranı elinize aldığınızda iyi bakın o kitaba,o kitap hayatınızın tamamını değiştirmek için inmiştir... insanlar kendilerine göre bir orta yol tutturabilirler efendim...uç olmak ne demek..orta neresi ki,ben ya da o uç oluyor...merkez neresi???? bana orta yolun ne olduğun söyleyin... Böylece sizi vasat bir ümmet(orta yollu-dengeli) kıldık ki, insanlara karşı Şahitler olasınız. Peygamber de sizin üzerinize şahit olsun…(el-Bakara,2/143). selam ile... |
--->: Atatürkün Kanlı devrimleri görüyorum ki burda atatürke laf söylenmesinden çok rahatsız olan arkadaşlar var hemen klasik yöntemlerle savunuyorlar. eğer ki koskoca kainatın efendisini bile insanlar eleştirme hakkı göre biliyosa ona hakaret edebiliyosa atatürk de kim ve madem atatürk o kadar iyi vatan sever işte klasik şekilde savunmak yerine iddiaların aksini ispatlayın yalnız kendi zihniyetinizle yazan yazarlardandeğil gerçek tarih kitaplarından ispatlayın |
--->: Atatürkün Kanlı devrimleri bugün siz burda ulu önder mustafa kemal ATAtürke rahatça hakaretler savvurmanız bile demokrasi ve O'nun sayesinde değil midir ki!!Biraz düşünün..Allahın verdiği aklı niye kullanmaz ki sizin gibiler!!Bugün egemenlik bir zümreye diğil de size yani millete aitse,beni yönetenleri ben kendim seçiyorsam veyahud ben de seçilmek için aday olabiliyorsam,bugün istediğim gibi sinemaya tiyatroya bırakın onları istediğim gibi sokakta dolaşabiliyorsam,bugün dinimi istediğim gibi yaşayabiliyorsam hiçbir kısıtlama getirilmiyorsa,bugün irandaki gibi yargısız infaza recim gibi çağ dışı şeylere mağruz kalmıyorsam,bugün başka miletler tarafından örnek alınan bir liderim varsa,çocuğumun bayramı,gencimin bayramı varsa,ülkesini küllerinden doğuran,istanbul hükümetinin nedense kafirlerin!! emellerini gerçekleştirmek için yaptıkları hertürlü çalışmaya karşın vatanına olan sevgisiyle yurdu düşman işgalinden kurtaran,o olamasaydı belki de bizans imparatorluğunda yaşayabileceğimiz,milletini çağdaş uygarlıklar seviyesine çıkarmak isteyen bir insana nasıl dil uzatabilirsiniz.Anlamış değilim!! |
|
--->: Atatürkün Kanlı devrimleri milli mücadelenin aleyhinde çalışmış, islam teali cemiyetinin fertlerinden. ingiliz işgalini destekleyen, halkı milli mücadeledeye destek olmamaları konusunda fetva veren kişilerden iskipli atıf hocayı mı diyoorsun sen!!!Kahraman şehitlerimiz cephede canları pahasına savaşırken o ne yaptı hiçbirşeyy,Atam ülkesi için çağdaş uygarlıklar seviyesini yakıştırırken o ne yaptı gerici geri kalmış kadınların sayılmayacağı,anamın bacımın hiçbir hakkının olmayacaği rejimi savundu!!Bu kadar açık ve netken asıl kurtarıcına nasıl dil uzatabiliyorsun!! |
--->: Atatürkün Kanlı devrimleri sizi iskilipli atıf hocanın hayatını araştırmaya davet ediyorum.ne yaptı söylermisiniz.sadece suçu sapkayı kabul etmemekmiydi.onun için mi sehitlik makamına yükseldi?ne bahsediyorsunuz siz ya!Ya Kahramanmaraş da idam edilen kişiler.maraş isyanı(7 idam 7 kişiye 15 yıl 9 kişiye 10 yıl 1 kişiyede 3 yıl hapis cezası )tarih ortadayken neyin mücadelesini yapıyorsunuz.lütfen tarihinizden haberiniz yoksa araştırın. |
--->: Atatürkün Kanlı devrimleri ve siz atıf hocayı vatan hainliylemi suçluyorsunuz? lütfen kendinize gelin ve gözlerinizi açın da iyi görün. |
--->: Atatürkün Kanlı devrimleri "Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın hoca olmak sarıkla değil dimağladır" Atatürk |
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:03 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük