![]() |
--->: Atatürkün Kanlı devrimleri Biz müslümanlar oldukça hoş görülüyüz ama söz konusu dinimiz yada dince kutsal saydığımız varlıklar olunca durum tam tersine değişir. münafıkları, zındıkların, dinsiz kafirlerin de yazı yazdığı binlerce site var gidip orada yazsınlar. hoşgörülüyoz diyosunuz ama benim islamı eleştirmeme dayanamıyosun bile ne hoşgörü ama??????atatürke hakaret ederken iyi biz islama hakaret etince kötü??????? hem sen kimsin nesin kimliğin nede bana kafir diyebiliyosun???????dinimi sorgulayabiliyosun???sanane benim dinimden kafirliğimden.....ALLAHMISIN Kİ BENİ YARGILAMA HAKKINI KENDİNDE GÖRÜP HAKARET ETİYON..... |
--->: Atatürkün Kanlı devrimleri Alıntı:
|
|
--->: Atatürkün Kanlı devrimleri Hirsiz evime girse ona yardim ederim neden hirsizlik yaptiğini sorarak........o o paraya muhtac olmasa hirsizlik yapmaz..........su andaki hukuku bu ale getiren mustafa kemal mi yoksa onun dinsiz olduğunu söleyen akp zihniyti mi??????? Anayasa sivilleştiirlmeli daha özgür hala getirilmeli......ceza kanunlarindaki hükümlerde değiştiirlmeli bence....... |
|
--->: Atatürkün Kanlı devrimleri Bu yazida acikca komik........ben kimseye sövmem......akpnin ve miletvekillerin yaptiği yolsuzluklar ayri halkdaki insanin yaptiği yolsuzluk ayri....... |
--->: Atatürkün Kanlı devrimleri Arkadaşlar saatlerdir bu gün yazılan yazıları okuyorum yazmak istemiyordum ama bir iki kelamda ben edeyim............ tarihi tartışmakla islamı tartışmayı aynı kefeye koymayın bu gün türkiyemizde şu güzel ülkemizde ne kadar hırsızlık yolsuzluk ahlaksızlık namussuzluk rezillik varsa allah aşkına bir bakın yüzde doksanı laik kemalist ilerici aydın ve çağdaş olduğunu iddia eden kurumlar ve dernekler. Adres verip meydan okuyan tuncay köse: eğer bu isim doğruysa yemin ediyorum cuma gününe kadar bu adresi kontro adeceğim çünkü aramızda 7-8 yüz metre mesafe var. eğer oradaysan çayını içeceğim. ve tanışacağım ama eğer orada yoksan cuma günü yada cumartesi adına yazacağım yazıyı buradan okursun. |
--->: Atatürkün Kanlı devrimleri türkiyemizde şu güzel ülkemizde ne kadar hırsızlık yolsuzluk ahlaksızlık namussuzluk rezillik varsa allah aşkına bir bakın yüzde doksanı laik kemalist ilerici aydın ve çağdaş olduğunu iddia eden kurumlar ve dernekler. DENİZ FENERİDE KEMALİST DİMİ........KAYIP TRİLYON DAVASINI OLUSTURAN DERNEKLERDE KEMALİST DİMİ.......ERDOĞANDA VE ERDOĞAN TAYFASIDA KEMALİST DİMİ......HELBETTE KEMALİSTLERİNDE YAPTIĞI YOLSUZLUKLAR VAR AMA HEPSİNİ KALKIP KEMALİSTLERE YÜKLEMEK SİZ İSLAMCILARIN VE ATATÜRK DÜŞMANLARININ OYUNU OLMUŞ..........SEN VE SENİN GİBİ İSLAMCILARA VERCEM CAY YOKTUR CUNKU BENIM EVIMDE İSLAMI YAZIALR DEĞİL EVRİM TEORİSİNİN YAZILARINI VE ATEİSTLİKLE İLGİLİ TABLOLAR GÖRÜRSÜN.........HA GÜVENLİĞİMİZ VAR TABİKİ SORABİLİRİZ........ |
|
--->: Atatürkün Kanlı devrimleri Birilerinin ismini gizliyo demesine karsilik cevap yazdim.......evime hiç bir sunni müslüman giremez buna ailemdeki kişilerde dahil ki alemde sunni yoktur.............sunnilere olan düşmanliğimi sorcak olursaniz kahramanmarasa coruma malatyaya sivasa bakmaniz ve akpnin refah partisinin yaptiklarina bakmaniz yeterlidir |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:54 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük