Neden böyle uzatiyorum cünkü sen hayattasin yasiyorsun benim sözlerimi idrak edebilir yahut kendi dairen icerisinde degerlendirebilir acikcasi düsündügün ide den vazgecersin.Seni tekfir edebilirmiyim zannedersem kücük duruma düsürecek sekilde degil islamin bana emrettigi sekilde,senin hatani sana göstererek tekfir ederim bu isin küfür yani ise moda olan horoz dövüsünde kisilerin sarfettigi sansürlenen etik olarak da kabul etmedigimiz,baskasinin bize söylediginde hoslanmadigimiz sözlerdir.Simdi ölen bir insani neden sekile sokarsin neden böyle öyle dersin,Yaptiklarini diyebilirsin nedir mesela ;
Su su hareketinden dolayi söyledigi firavunidir dersin ama yine kisiyi firavun yapmaz sayet yapsa dahi ne sen bilebilirsin ne de ben, bildigimizi varsaysak o kisiye getirecegi bir yarar olmadigindan yine sen islami hareket etmemis olursun.Unut kisileri su icindeki kisiye olan HINCINI gec,Islam ZIRHINI giy,madem amacimiz islam ise....
bir kimsede 99 küfür ve 1 iman hali varsa müftüye yakışan o kişinin imanına fetva vermesidir
Bu sözü biliyormusun bilmem ama bu islamin bize ögrettigidir.Simdi demissinki BUSH hakkinda birsey desem kimse sesini cvikarmaz cikariririm burada kisiye küfür edemezsin yaptigi hareketin yanlisligini elestirirsin birsey ilede dile getirirsin bu cümleni umulurki o kisi nefsinde olani anlasin....
Bir kere ismini zikrettigin kisinin tekzib-i fiil birsekilde düsün ve ayni pencerede yine adem-i fiil olarak senin ulusunun,milletinin savunmasini yaptigin sekilde idrak et ve göreceksindirki islam sana heleki ölmüs biri hakkinda heleki yasadigin devletin kurallarina uymayi emrediyorsa uyacaksin kurallar ne zaman cignenir, eger seni ibadetinden alikoyuyorsa zannederimki burada birilerine yakistirma yapmak onu tekfir etmek ibadetle yakindan uzaktan alakasi yok heleki ölmüs birisi heleki devlet olarak uygun bulunmamis bir hususu
Mesele bu kadar acikken daha neden uzatiyorsunki onu anlamis degilim