1. Alt 05-14-2008, 00:46 #11
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Hocam youtubeyi türkiyeden girisi niye engellediler kaldiki türkiye icinde böyle bir girisim oldugunda engellenmemismi?

2. Alt 05-18-2008, 00:55 #12
    el_feta Mesajlar: 1.168
    ben biraz da meselenin vehametini kavramamya bağlıyorum...çoğu müslümanlar halinden memnun gibi...daha ilkokul çağındaki yavrucaklara ideolojik amentu lar okutuluyo biri için...1946 tdk sözlüğünü açın,TÜRKÜN DİNİ KEMALİZMDİR yazar...Bursa 'daki atatürk büstünün altında ne yazdığını göreniniz var mı?..peki ya,saygı duruşlarına ne demeli?...bu adam ve arkadaşlarının getirdiği sistemde anamız ağlamadı mı bizim,yazınız değiştirilmedi mi,kılık kıyafetimiz değiştirilmedi mi,balolar danslar düzenlenmedi mi,kim kaldırdı hilafeti,said nursi nin çilesi niyeydi?...her tarafta bu aamın putu??zati bir kuzey kore kaldı böyle Pagan toplum bir de biz...bunları daha önce de söyledim...Kimse yi tekfir etmek istemiyorum,böyle bir niyetim/arzum/kastım/düşüncem de yok...kafir,hakkı gizleyen demektir...benim gücüm buna yetiyor,allah'tan daha fazlasına yetmesi için dua ediyorum,başıma imtihan vermesin diye değil...
    şu kurumsallaşma,hep tuhafıma gitmiştir...önce iyi niyetlerle açılır...sonra aman şöyle olmasın kapanır,aman şöyle olmasın adımız kötü duyulur,aman şöyle olmasın zamanı değil...
    ee,bu kurumlar,siteler vs,ne için var ki o zaman...
    selam ve dua ile....

3. Alt 05-18-2008, 04:58 #13
    mhmt Mesajlar: 904
    Blog Başlıkları: 3
    Gardaşım aynı şey etrafında dönüp durma. Varsa başka bi diyeceğin buyur. Bizide dolaylı yoldan korkaklıkla itham etdip durma. Biliyorsan sağdaki soldaki büstlerde ne yazdığını getir foruma as. Bilmem kaç yılının TDK sözlüğünde ne yazıyorsa onuda getir as. Sana asma diyen mi var. Ama, bunların yanında kendi düşüncen olan hakaret içeren kelimeyi yazma. Olay bu kadar açık. Niye anlamıyorsun.

Kimsenin sana birilerini dindar gösterdiği yok. Yok efendim aslında o takiyye yapıyordu felan diyende. Kimin ne olduğunu biliyoruz. Ama bunu sana kabul ettirmek için heralde hakaret etmemiz lazım. Tek farkımız bu bak. Biz hakaret etmiyoruz. Çünkü dünyada hiç birşey tesadüf değildir. Herkes görevini yapar gider.

Bende bunu "ille benim dediğim" düşüncesine bağlıyorum.
    NOKTA.

selametle..

4. Alt 05-20-2008, 02:50 #14
    Ziyaretci
    c0LD Mesajlar: n/a
    el_feta´isimli üyeden Alıntı
    ben biraz da meselenin vehametini kavramamya bağlıyorum...çoğu müslümanlar halinden memnun gibi...daha ilkokul çağındaki yavrucaklara ideolojik amentu lar okutuluyo biri için...1946 tdk sözlüğünü açın,TÜRKÜN DİNİ KEMALİZMDİR yazar...Bursa 'daki atatürk büstünün altında ne yazdığını göreniniz var mı?..peki ya,saygı duruşlarına ne demeli?...bu adam ve arkadaşlarının getirdiği sistemde anamız ağlamadı mı bizim,yazınız değiştirilmedi mi,kılık kıyafetimiz değiştirilmedi mi,balolar danslar düzenlenmedi mi,kim kaldırdı hilafeti,said nursi nin çilesi niyeydi?...her tarafta bu aamın putu??zati bir kuzey kore kaldı böyle Pagan toplum bir de biz...bunları daha önce de söyledim...Kimse yi tekfir etmek istemiyorum,böyle bir niyetim/arzum/kastım/düşüncem de yok...kafir,hakkı gizleyen demektir...benim gücüm buna yetiyor,allah'tan daha fazlasına yetmesi için dua ediyorum,başıma imtihan vermesin diye değil...
    şu kurumsallaşma,hep tuhafıma gitmiştir...önce iyi niyetlerle açılır...sonra aman şöyle olmasın kapanır,aman şöyle olmasın adımız kötü duyulur,aman şöyle olmasın zamanı değil...
    ee,bu kurumlar,siteler vs,ne için var ki o zaman...
    selam ve dua ile....

hakkaten kronolojik tarih kokuyosun vuram vuram..öylesine derinsinki 6 günde oluşan dünyadan daha eskisin..bilgilerin ufkun getirilerin öyle derinki uzayın boşluğu nafile gelir..senin bulunduğun toplum veya topluluklarda sana biyad etmeyen sözlerinin denklemlerinin sonsuzluğunda kaybolmayan insan tebasıdır..bunuda hoşgör malum sadece insanız sonsuz engin bilgilerimiz yok..asla sen olamayız senin heykellerin yapılmalı saygıyla eğilmeliyiz..büyük britikanicadan daha kalın sayfaların daha dolu

umarım egon tatmin olmuştur...sayın tarih sayfaları..ama kayıp extra muamma

5. Alt 05-21-2008, 01:53 #15
    son_emir29 Mesajlar: 46
    bu konuyu merak eden varsa topal osman ve Ali Şükrü Bey’i yalan soyleyen tarih utansin isimli eseri okusun orada kimin ne oldugunu anlarsiniz bence

el_feta bunu beğendi.
  6. Alt 05-25-2008, 13:17 #16
    Cafe Yeşil Mesajlar: 34
    teşekkürler emeğe saygı....

7. Alt 05-26-2008, 19:59 #17
    mhmt´isimli üyeden Alıntı
    Gardaşım aynı şey etrafında dönüp durma. Varsa başka bi diyeceğin buyur. Bizide dolaylı yoldan korkaklıkla itham etdip durma. Biliyorsan sağdaki soldaki büstlerde ne yazdığını getir foruma as. Bilmem kaç yılının TDK sözlüğünde ne yazıyorsa onuda getir as. Sana asma diyen mi var. Ama, bunların yanında kendi düşüncen olan hakaret içeren kelimeyi yazma. Olay bu kadar açık. Niye anlamıyorsun.

Kimsenin sana birilerini dindar gösterdiği yok. Yok efendim aslında o takiyye yapıyordu felan diyende. Kimin ne olduğunu biliyoruz. Ama bunu sana kabul ettirmek için heralde hakaret etmemiz lazım. Tek farkımız bu bak. Biz hakaret etmiyoruz. Çünkü dünyada hiç birşey tesadüf değildir. Herkes görevini yapar gider.

Bende bunu "ille benim dediğim" düşüncesine bağlıyorum.
    NOKTA.

selametle..

esselamu aleyküm...siz aynı şeyi söylediğinizden ben aynı şeyi söylüyorum..farklı şey buyurun ben de yazayım inşallah...hiçkimseyi korkaklıkla itham etmiyorum...böyle olsa idi ben yazdığımın arkasına böyle ithamlarda bulunurdum...ben bana verilen tepkiye karşılık bunu veriyorum...siz yazmayabilirisniz,benim gibi de düşünmeyebilirsiniz,bu normaldir mümkündür ve hiçbir diyeceğim yok....ısrarım benim yazmama karışılması...bu,yalnızca benim dediğim manasına da gelmediği açık...vesselam

8. Alt 05-26-2008, 20:01 #18
    c0LD´isimli üyeden Alıntı
    hakkaten kronolojik tarih kokuyosun vuram vuram..öylesine derinsinki 6 günde oluşan dünyadan daha eskisin..bilgilerin ufkun getirilerin öyle derinki uzayın boşluğu nafile gelir..senin bulunduğun toplum veya topluluklarda sana biyad etmeyen sözlerinin denklemlerinin sonsuzluğunda kaybolmayan insan tebasıdır..bunuda hoşgör malum sadece insanız sonsuz engin bilgilerimiz yok..asla sen olamayız senin heykellerin yapılmalı saygıyla eğilmeliyiz..büyük britikanicadan daha kalın sayfaların daha dolu

umarım egon tatmin olmuştur...sayın tarih sayfaları..ama kayıp extra muamma

bak azizim beni iyi dinle...!ne istiyosun benden...cümlelerim koyuluğu,nefretimdendir...yanlış anlaşılıyosam özür diledim...el insaf ne istiyosun?...ego tatmini için burada değilim...selametle

9. Alt 05-27-2008, 19:19 #19
    mhmt Mesajlar: 904
    Blog Başlıkları: 3
    el_feta´isimli üyeden Alıntı
    esselamu aleyküm...siz aynı şeyi söylediğinizden ben aynı şeyi söylüyorum..farklı şey buyurun ben de yazayım inşallah...hiçkimseyi korkaklıkla itham etmiyorum...böyle olsa idi ben yazdığımın arkasına böyle ithamlarda bulunurdum...ben bana verilen tepkiye karşılık bunu veriyorum...siz yazmayabilirisniz,benim gibi de düşünmeyebilirsiniz,bu normaldir mümkündür ve hiçbir diyeceğim yok....ısrarım benim yazmama karışılması...bu,yalnızca benim dediğim manasına da gelmediği açık...vesselam

A.Selam.
    Bizim söylediğimiz itham değil, senin söylediğin itham. Bu yüzden değişik bişiler söylemesie gereken sen oluyorsun
    Sizin gibi düşünmek noktasını geçtim, nerelerde aynı düşündüğümüz belli zaten. Ancak, size 1 defa sitenin sahibi demiş hakaret vari ifade yazmayın diye. Bitti. Bunu bi türlü anlayamadın. Hala bana karışılmasına tepkim felan diyorsun. Sen bi site aç orada yaz biz okuyalım dedik. Ona da hayır diyorsun. E üstad sen ne istiyorsun o zaman. Burda istediğin hakareti yaz git. Öylemi. Sonra Alptraum uğraşsın.

selametle..

10. Alt 05-31-2008, 22:56 #20
    esselamu aleyküm...Firavun,bir hakaret midir?...kurani bir kavramdır...tanımlamadır...şaronlara,bushlara firavun demek ona hakaret midir? yahut zalim demek...malumun ilamıdır sadece...ben burada küfretsem,argo ifadeler kullansam dediğinizi anlarım,lakin bir firavunun firavun olduğunu,zalim olduğunu söylemenin neresi hakaret...bence sorun yeteri kadar mustafa kemal i tanımamaktan ve şu düzende itikadi analmda ne kadar büyük bir mihnet altında olduğumuzu idrak edememekten kaynaklanıyor...kaldı ki,ben buırada şarona,busha şerefsiz desem mesela,kimsenin bana kardeşim ölçülü ol,hakaret etme diyeceğine inanmıyorum...konu MUSTAFA KEMAL olunca mı durum değişiyor??...öyle dahi olsa bırakın da hakaret! etme diye Kemalistler beni uyarsın..Müslüman genç kardeşlere ne oluyor ki...
    siz,söylemiyebilrisn,öyle düşünmeyebilirsiniz hiç bi şey demem,lakin diyene karşı kardeşim hakaret etme gibi pembe(demokratımsı)cümleler kurarsanız,kızarım elbet...
    bizahmet siz de empati yapın...
    ulusuma,kardeşlerime bu kadar zararı dokunmuş bir diktatörden ve kurduğu sistemden firavunca ve zalimane diye sözetmek mazlum olan ben için,EN DOĞAL HAKKIMDIR...
    selam ve dua ile...

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.