Kayıtsız Üye´isimli üyeden Alıntı ↑
Ben kadinlarin fikrine önem veren sistemi savunuyorum....islamiyet mi veriyor???????veriyosa başörtüsü neden var????????her kadın mini etek giydi diye cinsellik için mi giymiştir......hatta insanlar gözlerdende etkilebilir o zaman gözlerinizide kapatın.......İSLAMDA KADIN İKİNCİ SINIF VATANDAŞTIR.......CİNSEL OBJEDİR......BUNU BAŞÖRTÜSÜ EMRİNDE ANLIYORUZ......
atatürk kadını acarak istediği kıyafetı giymekde serbest bırakdı özgür bırakdı ama islamda hangi özgürlüğü var kadının.....
benim görüşüm bu......
Hicbir insan KILIK - KIYAFET te özgür degildir. Siz özgürlügü yanlis tanimliyorsunuz. Birileri benim nasil giyinecegime karar veriyorsa ve bu özgürlügü aliyorsa o halde mini etekte giyinmek özgürlügümü dogrudan KISITLAR. Birileri benim nasil giyinecegim konusunda materyaller yapiyorsa ve bu obje leri bana sunuyorsa bu özgürlügümü KISITLAR. Siz özgürlük kavramini cok dar alanda hesap ettiginiz icin bayanlarin kapali olmasi size göre özgürlügü kisitliyor. Türkiye Cumhuriyeti laik olarak bayanlara kamusal alanda basörtüsü izni vermeyerek sizce savundugunuz sistemin neresi özgürlük. Avrupada ikinci SINIF bir muamele yok. Insanlar birseylere karsi kinde duymuyor. Basörtülü doktorlar, ceraahlar, avukatlar v.b. bulunmakta. Ama benim ülkemin insani kardesim diyecegim insan benim bacimin basörtüsünde problem yasiyor. Bu nasil bir kardes sence?
Bu yüzden kirlilik ARINMALI diyorum