En kritik işlere meydan okuyor!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 05-16-2011 (13:00)   Son Mesaj: 05-16-2011 (13:00)    Cevap: 0    Gösterim: 478  

    05-16-2011

    En kritik işlere meydan okuyor!

    En kritik işlere meydan okuyor!
    En kritik işlere meydan okuyor!



    Intel Xeon E7 ailesi işlemcilerle yüksek performans sunan Fujitsu PRIMEQUEST 1000 serisi x86 sunucular, kuruluşlara kritik işlerinde esneklik ve güvenilirlik sağlıyor.

    PRIMEQUEST 1000 serisi, "open mission-critical platform"lar olarak global pazarda güçlü bir konumda bulunuyor. Aynı zamanda çevre dostu olan ürünler, işletme maliyetlerini de azaltıyor.Dünyanın lider bilişim firmalarından Fujitsu'nun yeni PRIMEQUEST 1000 serisi x86 sunucuları dünya çapında satışa sunuldu. Kurumlara yönelik yeni sunucular yüksek performansları, Bulut Bilişim ve sanallaştırma ortamlarına uygun olmaları ile dikkat çekiyor.

    En son Intel Xeon işlemcilerle daha yüksek performans sunan PRIMEQUEST 1000 serisi sunucular, üst düzey yazılım ve veri tabanları gibi standart işletim sistemlerini destekliyor. Bu sayede müşterilerin farklı ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar. PRIMEQUEST 1000 serisi, kritik işlerinde 'open environment' kullanmak isteyen müşteriler için en iyi Bilgi ve İşlem Teknolojisi (ICT) platformu olarak öne çıkıyor.

    Satıcılara bağlı kalmak istemeyen, en son teknolojileri kullanmayı ve yatırımlarının geri dönüşümünü maksimum derecede almayı arzu eden şirketler, işleri açısından kritik olan sistemler için 'open platform'ları tercih ediyor. PRIMEQUEST ürünleriyle Fujitsu, 2005 yılından beri bu tür üst düzey talepleri karşılamaya odaklanıyor. Bu sunucular global pazarda, endüstri standartlarında 'open mission-critical platform'lar olarak güçlü bir konumda bulunuyor.

    PRIMEQUEST ile sınıfının en iyi performansı

    En son Intel Xeon E7 ailesi işlemcilere sahip PRIMEQUEST 1800E2, bir önceki modellere göre 1,2 kat geliştirilmiş performans sunuyor. 8CPU/80cores'a kadar ölçeklenebilmesi sayesinde yoğun bir sanallaştırma platformu görevi görüyor ve yüksek ölçekli ERP sistemlerinde sınıfının en iyi performansını sunuyor.

    Red Hat Enterprise Linux, Microsoft Windows Server ve VMware vSphere ile uyumlu olan PRIMEQUEST 1800E2, Bulut uygulamalarında kuruluşlara yüksek güvenilirlik sunuyor ve birden çok OS altyapısını destekliyor. Sağlamlık ve ölçeklenebilirlik de sunabildiği için pek çok farklı sunucu yerine PRIMEQUEST sistemi kullanılabiliyor. Böylece maliyetler azalıyor.

    Bağımsız ruhlu PRIMEQUEST

    PRIMEQUEST 1800E2'nin tüm parçalarının birbirinden bağımsız olması sayesinde bir parçasında sorun çıksa dahi çalışmaya devam ediyor. Böylece sistem hatalarının önüne geçiyor. Uygulama iş yüküne göre güç tüketimini ayarlayabilen sunucu, işletim maliyetlerini de azaltıyor. Bunda 80 PLUS GOLD sertifikalı güç kaynağı üniteleri de etkili oluyor. Çevre koruması konusunda Avrupa ve dünya standartlarına uygun şekilde tasarlanan sunucunun aynı zamanda "Fujitsu Süper Yeşil Ürün" onayı bulunuyor.







    En kritik işlere meydan okuyor! Yorumları