* 2 su b.krema
* 4 yumurta sarısı
* 2 su b.süt
* 1 adet vanilya çubuğu
* 1 su b.toz şeker
* Böğürtlen
Üzeri için:
* Esmer toz şeker
Hazırlanışı :
Süt, krema ve ortadan ikiye ayrılmış vanilya çubuğunu tencereye alın. El dayanacak ısıya gelince üzerine yumurta sarılarını ekleyerek iyice çırpın. Daha sonra vanilya çubuğunun siyahlıkları gelmesin diye süzüyoruz. (eğer vanilya çubuğu yoksa normal vanilya ekleyebilirsiniz.)
Tepsinin içine biraz su koyun. Daha sonra krem brule kaplarını tepsiye yerleştirerek Hazırladığınız tatlıları kaplarına dökün. Böğürtlenleri paylaştırarak 160 derecede üzeri kızarana kadar pişirin.
Pişip ilk sıcaklığı çıkınca krem brulelerin üzerine esmer şeker serperek hürmüzle yakın.