* 4 su b.süt
* 1 su b.toz şeker
* 6 çorba k.irmik
* 1 çorba k.nişasta
* 3 çorba k.hindistan cevizi
* 1 p.vanilya
* 1 p.kakaolu bisküvi
Üzeri için:
* 1 p.çilekli şanti
* 1 su b.süt
Süslemek için:
* inci şekerleme
Hazırlanışı :
Tencereye süt, nişasta, irmik, Hindistan cevizi, toz şeker ve vanilyayı alın çırparak pişirin. Pişen irmik tatlısının 3’ te birini pasta çemberinin içine dökün. Üzerine bisküvilerin yarısını dizin. Tekrar tatlı sonra tekrar bisküvi olacak şekilde dizin. En üstünü tekrar tatlı ile sıvayarak soğumaya bırakın.
Soğuyan irmik tatlınızı çemberden ayırmadan üzerini çilekli şanti ile sıvayın. İnci boncuklarla süsleyerek çemberden ayırın. Çok hafif ve lezzetli bir tatlı…