* 4 su b.süt
* 1 su b.toz şeker
* 1 su b.krema
* 1 yumurta
* 2 çorba k.mısır nişastası
* 80 gr.bitter çikolata
* Rulo gofret
Hazırlanışı :
Tencereye toz şekeri alarak kısık ateşte karamel haline gelene kadar eritin. Eriyince üzerine kremayı ekleyerek iyice karıştırarak kıvamını açın. Daha sonra üzerine süt, yumurta ve su ile açılmış mısır nişastasını ekleyerek kaynamaya bırakın. Kıvamı koyulaşan pudingin 3 te birini tencerede bırakarak geri kalanı başka bir kaba alın. Üzerine henüz sıcakken çikolatayı ekleyin. Çikolata eriyene kadar iyice karıştırın. Servis edeceğiniz tabağın altına önce çikolatalı pudingi dökün. Daha sonra ise başta ayırdığınız karamelli çikolatayı dökerek soğumaya bırakın. Kenarına rulo gofret batırarak soğuk servis edin.