Malzemeler :

* 1 litre süt
* 1 p.kızarmış ekmek
* 2 çorba k.un
* 1 çorba k.nişasta
* 1 su b.toz şeker
* 1 çorba k.vanilya şekeri

Karameli için:

* 1 su b.toz şeker
* 2 su b.su

Krem şantisi için:

* 1 poşet şanti
* 1 su b.süt
* Çilek

Hazırlanışı :

İlk olarak şekeri tavaya alarak kısık ateşte karamelize olana kadar eritin. Rengi değişince dikkatlice suyunu vererek kaynatın.

Kreması için tencereye süt, un, nişasta, şeker ve vanilyayı ekleyerek çırparak pişirin. Kızarmış ekmekleri fırın kabının altına yayın. Karamel şerbetini kızarmış ekmeklerin üzerine dökün. Şerbeti çekince üzerine pişirdiğiniz ilk sıcaklığı çıkmış kremayı dökün. Soğuyunca üzerini çikolatalı şanti ile sıvayın.En son doğranmış çilekleri üzerine serperek buzdolabında bekletin.