* 3 su b. süt
* 2 su b. krema
* 1 su b. toz şeker
* 4 yumurta
* 2 çorba k. granül kahve
Üzeri için:
* Esmer toz şeker
Hazırlanışı :
Tencereye 3 su bardağı sütü alın.Üzerine 2 su bardağı krema ilave edin.Üzerine 1 su bradağı toz şeker ilave edin.Sütün ısısı parmağınıza dayanıyorsa üzerine yumurtları üzerine kırın ve karıştırın.2 çorba kaşığı granül kahvenin üzerine yarım çay bardağından biraz daha az miktarda sıcak su ilave edip granül kahveyi eritin.
Krem brule kalıplarına dökün.Üzerine eritilmiş granül kahveyi üzerine gezdirin.Fırın tepsisine krem brule kalıplarını yerleştirin.Kalıpların yarısına kadar soğuk su ilave edin.Önceden ısıtılmış olan 160 derecelik fırında pişirin.Krem brule fırından çıktıktan sonra üzerilerine esmer toz şeker ilave edin.Üzerine Hürmüz ile karamel oluşmasını sağlayın ve daha sonra servis edin.