Hamuru:
100 gr. Margarin yada TereyaÄŸ
1 Yumurta
75 gr. Åžeker
1 Paket Vanilya
1 tatlı kaşığı Kabartma Tozu
200gr. Un
Içi için:
4 yumurta
750 gr. Labnepeyniri
250 ml. Süt
150 gr. Åžeker
1 Paket Vanilya
1 Paket Vanilyalı Pudding (Ã*Yada Almanyada kalanlar için 1 Paket Käsekuchenhilfe)
Yapılışı:
Hamuru: malzemelerden yumuÅŸak bir hamur yoÄŸurun.
Içi için: Malzemelerimizi sırasıyla çırpma teli yardımıyla çırpın.
(Not: Pudding piÅŸmeyecek)
Kelepçeli kek kalıbını yağlayın, hamuru içine yerleştirin. Hazırladığınız iç harcı hamurun üzerine yayın. 200°derecede pişirin.