Malzemeler:

Hamuru:

100 gr. Margarin yada TereyaÄŸ

1 Yumurta

75 gr. Åžeker

1 Paket Vanilya

1 tatlı kaşığı Kabartma Tozu

200gr. Un



Içi için:

4 yumurta

750 gr. Labnepeyniri

250 ml. Süt

150 gr. Åžeker

1 Paket Vanilya

1 Paket Vanilyalı Pudding (Ã*Yada Almanyada kalanlar için 1 Paket Käsekuchenhilfe)



Yapılışı:



Hamuru: malzemelerden yumuÅŸak bir hamur yoÄŸurun.



Içi için: Malzemelerimizi sırasıyla çırpma teli yardımıyla çırpın.

(Not: Pudding piÅŸmeyecek)



Kelepçeli kek kalıbını yağlayın, hamuru içine yerleştirin. Hazırladığınız iç harcı hamurun üzerine yayın. 200°derecede pişirin.

Labneli Pasta(käsekuchen)