THEHAFIZ´isimli üyeden Alıntı ↑
Çünki, Rabbimizin indirdiği dinin EKMELLİĞİni kabul ediyorum ve bu dinin sağından solundan altından üstünden eklemelere ihtiyacının olmadığını da iyi biliyorum.
Ben herşeyin yaradılış doğallığında kalması taraftarıyım, hele hele bu inanç meselesiyse..
İnsan nefis sahibidir ve elini uzattığı herşeyi bozar, işte yahudiler, işte hiristiyanlar ve işte BİRİCİK NEBİ YE ETE KEMİĞE BÜRÜNMÜŞ ALLAHTIR diye iftira eden söz de müslümanlar..
Allah-ı her konu da eksiklikten tenzih ediyorum ve bize indirdiği tüm bilgilerin mükemmelliğine iman ediyorum..
Hasan-hüseyin, ali-veli kimdir ki, bu dine hükümler koysun, kurallar eklesin veya eksiltsin..
Yok bu kural koyma-eksiltme işini beşere verirseniz, yüzlerce mezhep oluşturur ve birinin helal dediğine diğerine haram dedirtirsiniz ve ortaya yüzlerce din anlayışı çıkar..
Bunu kabulenmem imkansızdır..
Sayin The hafiz Kurandada ayettede hristiyanlarin isa a.s tanri olarak gördügünü ve kimilerinde puta tapdigindan bahseder ama yine hristiyanlarin hepsi demez bazilari der
Yani müslümanlardada illaki hatali kesim olacak degilmi yani bir kisma bakipda tümevarim yapmak yanlis olur bence
Birde o video da kurdugu o cümle yanlis o sirada söyledigi bir söz yanlis yani bu o sözü söyledi diyede tasavvuf degerlendirilmez kanaatimce