Gunyetüt-Talibin,S 515 1994 yili Celik yayinlari...
Gunyetüt-Talibin,S 515 1994 yili Celik yayinlari...
KIRKDOKUZUNCU MENKIBE:Sah Hasimi Risalesinde yazarki;Allahü Teala,Kullarindan birini veli yapmak dilerse,onun Muhammed Mustafa`nin(Sallallahü aleyhi ve sellem)huzuruna götürülmesini emir eder.Resulüllah`in huzurunda hazir olunca,Resulüllah(Sallallahü aleyhi ve sellem)emreder ve:<<Oglum Seyyid Abdülkadir`e götürün,vilayet mansabina liyakat ...
s.a
afedersiniz okudum ama anlayamadım..siz neye dikkat çekmek istiyorsunuz? bağışlayın ama anlayamadım..velilerden bahsediyorsunuz kerametleri bunlara inanmayalım mı inanalım mı..yada başka bir noktaya mı nazar etmemeizi istiyorsunuz?...konunu en başlığı yada bam teli nedir
ayetler le kimi kasdetmek istediniz
ben açıklayayım inşallah..yığınla tasavvufi sapıklık efendim..bunun başka bir açıklaması yok..itikaden o kadar sakat şeyler ki ...
verilen kaynak da zaten ciddi bir kaynak değil..geçelim efendim...
evet dil ile olmasa da bir çok cematt,mezhep,meşrep yahut tarikat kendi kitaplarını kurandan üstün tutyorlar ,bunda zaten kuran var deyip kuranı bir köşeye bırakıp o kitapları okuyorlar..
el-feta
bu sekilde bir cokda deseniz isimle isimlendirmediginiz zaman büyük bir zanna giriyorsunuz haberiniz olsun tespit ettigim noktayi hemen yazayim dedim
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|