alptraum´isimli üyeden Alıntı ↑
@engeltanimaz
Sayin engeltanimaz,
"bu bölüm; edebini ve seviyesini vede aldığı ahlak ile ahlaki tavır ve davranış içinde olanların beslenip bereketlenecegi bir yerdir."
Burada eger sizin yazinizdaki uygunsuz bölümleri sildiysek te bu yazinizin genelini degistirmemis sadece sahsa yönelik örn: "senin gibi nato mermer kafalar" v.b. cümleleriniz cikarilarak forum ve bölüm kurallari geregi gereken yapilmistir. Burada bildiklerimizi anlatma disinda karsimizdaki kisiye caka satma hakkina sahip degiliz.
Bana gönderdiginizde ki edeb DISI özel mesaj normalde sizin forumdan uzaklastirilmanizi gerektirmektedir ki bunu sahsima alarak yapmayacagim. Lütfen bu gibi tavrinizi sürdürmeyin onun disinda ehl-i kible olan birisine de kafir demek kisiye kafir edermis ve cenahiniz Abdulkadir Geylani ise bu beslendiginiz cenaha uygun tavirlarinizi görmek isterim sahsim adina.
@mus'ab
Bir kisiyi uyarmak ya da bunu en dogru sekliyle yapmak icin elimden gelen gayreti göstermekteyim ve bu forumda her türlü düsünceyi acik bir sekilde belirtebilecek kadar hürriyetin uygulandigini düsünüyorum. Fakat bu sürecte bazi kisileri tanimamiz gerekmekte ve ona göre uygulamaya gecirmek mecburiyetindeyiz yoksa ben bir kisiyi uyarmaktan haz almiyorum. emirahmedyasin in yazdigi bir mesajin yanlis oldugunu düsünüyorsunuz o mesaj icerisinden rapor et seceneginden rapor edebilirsiniz. Gözümüzden kacmis olabilir ve tüm diger moderatör arkadaslarda o mesaji incelemeye alacaktir. Bu forumda asla ama asla sahislara yönelik tölerans uygulanmamakta fakat bu tanima süreci bu hususta önemli ve adalet kisminda yaniliyor olabilirim. Her türlü mesajimda ve her türlü uygulamamda hak adina beni elestirebilirsiniz bundanda memnun olurum. Fakat sayin engeltanimaz eger hak adina birseyler yaziyorsa daha düzgün yazmali ve bunu zaten ilerleyen süreclerde hepberaber görecegiz.
aslinda dedigim gibi bende bu tur forumlara uye olmam ve yazmam genelde
cunku sadece net dunyasinda yasamiyorum burada hic kimseden beni uyarmami terbiye etmemi istemedim istememde cunku himmete muhtac olanlari goruyorum burda !
Abdulkadir Geylani Hzlerini taniyin once ...insanlari tanimak istiyorsunuz yaa..! ( ben size az cok bu konuda yardimci olabilirim )
edebmis .Edeb Allah korkusudur. Sen dinimize saldiranlarin yazdiklarini edebli buluyormussun. Bir turlu anlamadigin seyler var. Bunu yapan kisiler dedigim gibi nato mermer de degil sadece Kuranda bunlara `onlar hayvan gibidir hatta hayvandan da beter`dir deniyor !
e sen simdi bu ayeti - hasa- edebsiz mi buluyorsun ?!
Ben insanlara gosteris yapmak kendimi ispatlamak sevdasinda degilim Allaha hamd olsun ! benim icin ne demeniz ne dusunmeniz cokta onemli degil...
senin edebin halka yonelik benimkisi Hakka bu yuzden anlasamiyoruz
beni tartisin kim bu dini savunursa onu tartisirsiniz zaten o suclu olur cunku..
Islam dinini Allah dostlarini savunmak edebsizlik ve suc olmustur her zaman
ne desende ben kotuye iyi diyemem ...zalimi alkislayamam ne guzel kufrediyorsun diye hosgoru gostermem
zaten boyle yapan ikiyuzluler yuzunden butun fitneler yayiliyor
kendinizi yargic kabul ediyorsunuz asil kabul ediyorsunuz ...sizin anlayisiniza uyana evet uymayana hayir diyorsunuz ! - olcu bumu ? bunu birakin Kuran ve Sunnete bakin .Kuran ve Sunnete tam uyan Hz Abdulkadir Geylaninin nasihatlarine uyun.
Abdulkadir Geylani Hzlerinin bize ogrettigi cok onemli sey var . Allahin rizasina yonel onu dusun baskasini dusunme.
simdi bana su ehli kible olupta kendisine kafir dedigim kimmis soyler misin
cok merak ettim dogrusu ???
ben fikihta ittikadta biliyorum cok sukur . Allahtan korkarim ve Musluman olana (Islamin imanin sartlarina uyana ters dusmeyene - bu satiri 10 defa okuyun ) kafir demem..bir soz soylemeden once dusunurum
Abdulkadir gibi hidayet gunesine karsi edebsizlik yapanlara benden edebli olmami istemeyin ! Ona edebsizlik edene ben mi edebli olacagim .
Sahsima edebsizlikte bulunanlari bakin affediyomusum ki onca izahata ragmen hala dediklerimi anlamadiklari icin birde bana edebsiz dedikleri haldeeee....onlari hala muhattab aliyor ve cevab veriyorum