![]() |
Alıntı:
|
bence bu konu anlaşılmadık hiç bi yönü kalmadı alptraum..hepimiz aynı fikirdeyiz.... |
Alıntı:
Kurana uymayan anlayisa Alemlere rahmet Allahin Resulünün yaptigindan baska bir sey uygulamak uygun degildir.O Teblig yapti Biz tebyin yapiyoruz.... |
Alıntı:
Sevgi deger Kardesim Alptraum;En bastan sana yazdigim bir ö.m. belirttigim gibi her ne kadar ayetleri göstersek yine anlamak istediginizi anlayacaksiniz bu elzemdirki söylediginiz söz yanlismi/Dogrumu kendim karar vermeyecegim ama;Kurandaki bazi ayetler Onlara sorarsan Kainati kim yaratti derleri!!!!Onlara sorarsan Rabbiniz kim derlerki!!!! Yani simdi Allahin resulü Mekke Müsriklerinin cürüklerinimi Temizledi diye sormam gerekir ama bos ver sormuyorum..... |
Alıntı:
O kendi hevasindan konusmaz ayeti celilesi kuralina göre Kurana uymayan ne onun sözü olur(onu tenzih ederim) nede Vahydir...Kasdinizin o olmadigini elbette biliyorum benimki sadece bir uyari.... |
Alıntı:
En basta verdigi ayet delili dahi bunu izahta güclük cekiyor;Geceyle gündüzün itikafi?Yani fikirlerle yüzlere bölünen bir Dinle gece ve gündüz tehacüp...Verdigi her delil sadece rivayet degilmi Alptraum?Lütfen Kurana buyurun...Delil olmayan seyi nasil Allaha nasb ederek Rahmet kabul edebiliriz?Cok zorlama yapilmis ama dedim ya sadece rivayetlerden ibaret,Zaten kendiside diyorki kabul edilebilir.Ihtiyacdan dogan ayrilik yani meslek guruplarinida ihtilaf kabul etmek hayretten baska bir sey degildir sanirim.. |
Alıntı:
Cürükleri temizlemek diye bir sey yok. Ama Mekke müsriklerinin hepsininde kökünümü kazidi. Ya tarih yalan söylüyor ya da ben bu durumu izah edemedim kac mesajdir. Papagan = kus Bu dogru önermeyi b nesnesinden a nesenesine aldigimizda her kus papagandir olur. Ve mantik olarak böyle islenir ama gercekligi yoktur. Buna benzedi seninkisi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Zaten bizde insanlari yok edelim demedik Allahin dinini Allaha has kilalim dedik.Yani dini fikirlerini yikalim yerine Resulün getirdigi Allahin dinini kuralim dedik,Verdigin örnekler oldukca dücar kalmakta hem son verdigin örnekte oldukca manidar.Her kus papgandir dedigimde yüzlerce firkayi Allahin dini kabul etmek olurki bunu tavsiye ettigimi sanmiyorum en azindan ima dahi etmemisimdir... |
Alıntı:
Buyrun o zaman tek bir ayetle ayriligin Rahmet oldugunu isbat edin?Zorlamadan?Ama Allahin ayetleri cok net firkalara bölünmeyin degilmi? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:00 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük