![]() |
--->: Arkadaşlar Ne zamandır Bu siteye takılıyorum Daha kimseleri Tanımıyorum???????? Alıntı:
bu arada istediğiniz dua olsun allah filistindeki kardeşlerimize yardım etsin onların yar ve yardımcısı olsun |
--->: Arkadaşlar Ne zamandır Bu siteye takılıyorum Daha kimseleri Tanımıyorum???????? valla ben farklı biriyim. Çünkü kardeşimin öğretmeni lisedeki arkadaşımdı ona "kardeşim yaramazlık yaparsa ve derslere katılmazsa kulağını çek" dedim.:) artık sen düşün (tabi senin için bu iyliği yapmamı istemezsin sanırım:) |
--->: Arkadaşlar Ne zamandır Bu siteye takılıyorum Daha kimseleri Tanımıyorum???????? ben almıyım teşekkür ederim |
--->: Arkadaşlar Ne zamandır Bu siteye takılıyorum Daha kimseleri Tanımıyorum???????? iyi sevindim |
--->: Arkadaşlar Ne zamandır Bu siteye takılıyorum Daha kimseleri Tanımıyorum???????? isim:gülçin memleket:bursa meslek:öğrenci :):):) |
isim:tuana meslek:öğrenci hocam hangi ders? |
--->: Arkadaşlar Ne zamandır Bu siteye takılıyorum Daha kimseleri Tanımıyorum???????? Abdullah Semih AYYILDIZ Düzce Öğretmen olma yolunda öğrenci (Bilgiayar)(Sakarya üni) |
--->: Arkadaşlar Ne zamandır Bu siteye takılıyorum Daha kimseleri Tanımıyorum???????? :s.a.: mrb arkadaslar adım sevdenur meleğim öğrenciyim bu sne ins. liseye gidicem |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:24 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük