![]() |
--->: Arkadaşlar Ne zamandır Bu siteye takılıyorum Daha kimseleri Tanımıyorum???????? Alıntı:
|
--->: Arkadaşlar Ne zamandır Bu siteye takılıyorum Daha kimseleri Tanımıyorum???????? ismim:murat meslegim: gurme memleketim sivas..:afro0121: |
--->: Arkadaşlar Ne zamandır Bu siteye takılıyorum Daha kimseleri Tanımıyorum???????? Alıntı:
hemşerim abicim sen merak etme ben o virüslerin kulaklarını tavana asarım :sirit::4::4:korkmayın siz hepsini gebertirim ben:4::4::whistling0121::clap::sirit: bu arada kaçıncı sınıfta olduğumu yazmayı unutmuşum:sirit: lise 3 e gidiyorum..(genç yaşta yaşlandım:sirit:) |
Senin şu takıldığın şuanda her girişimde virüs alarmı veren sitede problem olmayınca da gel,cıvıl cıvılsın:) |
|
siverekliyim demişsin ciddimisin hangi okuldasın yahu:) sen direk bizim hemşo çıkmışsın bende siverekteyim:cheesy: |
--->: Arkadaşlar Ne zamandır Bu siteye takılıyorum Daha kimseleri Tanımıyorum???????? gerçektenmi siverek lisesin de okuyorum siverekte sizin gibi insanlar varmıydı |
--->: Arkadaşlar Ne zamandır Bu siteye takılıyorum Daha kimseleri Tanımıyorum???????? Safer 82 ögretminmis haberin olsun. Yani siverek lisesi türkce ögretmenin cikmasin:D Sonra siverekte sizin gibilerde varmiydi olayi :D |
--->: Arkadaşlar Ne zamandır Bu siteye takılıyorum Daha kimseleri Tanımıyorum???????? :cicek01221:ben sizin gibiler varmıydı derken iyi yönden söyledim türkçe öğretmenimiz olsaydı bilirdim ama siverekten birinin cıkması gercekten sevindirdi beni |
--->: Arkadaşlar Ne zamandır Bu siteye takılıyorum Daha kimseleri Tanımıyorum???????? evet öğretmenim ama lisede değilim ilköğretimlere bakıyorum. Birde ne demek buralar bizden sorulur görmüyormusun derecemize:) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:39 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük