MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Tanışalım (https://www.muhakeme.net/forum/tanisalim/)
-   -   Arkadaşlar Ne zamandır Bu siteye takılıyorum Daha kimseleri Tanımıyorum???????? (https://www.muhakeme.net/forum/tanisalim/8862-arkadaslar-ne-zamandir-bu-siteye-takiliyorum-daha-kimseleri-tanimiyorum.html)

berfut 01-05-2009 20:55

--->: Arkadaşlar Ne zamandır Bu siteye takılıyorum Daha kimseleri Tanımıyorum????????

Alıntı:

rabbimeaşığım´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31111)
BÜŞRA
Sivas-merkez
anadolu kız meslek lisesi bilgisayar-programcı

oh be sonunda benimde bir kardeşim ve hemşom pc mühendisi olacak cok şükür bizde firüsten kormayacagız...:afro0121:

berfut 01-05-2009 21:13

--->: Arkadaşlar Ne zamandır Bu siteye takılıyorum Daha kimseleri Tanımıyorum????????

ismim:murat
meslegim: gurme
memleketim sivas..:afro0121:

rabbimeaşığım 01-05-2009 21:19

Alıntı:

berfut´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31116)
oh be sonunda benimde bir kardeşim ve hemşom pc mühendisi olacak cok şükür bizde firüsten kormayacagız...:afro0121:

ahh abicim ahh inşallah mühendis olacağım hayalim bu.:(
hemşerim abicim sen merak etme ben o virüslerin kulaklarını tavana asarım :sirit::4::4:korkmayın siz hepsini gebertirim ben:4::4::whistling0121::clap::sirit:
bu arada kaçıncı sınıfta olduğumu yazmayı unutmuşum:sirit: lise 3 e gidiyorum..(genç yaşta yaşlandım:sirit:)

safinaz 01-05-2009 21:32

Alıntı:

rabbimeaşığım´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31125)

ahh abicim ahh inşallah mühendis olacağım hayalim bu.:(
hemşerim abicim sen merak etme ben o virüslerin kulaklarını tavana asarım :sirit::4::4:korkmayın siz hepsini gebertirim ben:4::4::whistling0121::clap::sirit:
bu arada kaçıncı sınıfta olduğumu yazmayı unutmuşum:sirit: lise 3 e gidiyorum..(genç yaşta yaşlandım:sirit:)

Senin şu takıldığın şuanda her girişimde virüs alarmı veren sitede problem olmayınca da gel,cıvıl cıvılsın:)

rabbimeaşığım 01-05-2009 21:53

Alıntı:

safinaz´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31132)
Senin şu takıldığın şuanda her girişimde virüs alarmı veren sitede problem olmayınca da gel,cıvıl cıvılsın:)

dekaşşür ederim...:flowers: bu arada admine duyurulur:sirit:

safer82 01-07-2009 14:45

Alıntı:

altun´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27679)
bende altun lise sondayım bu yıl öss ye girecem(bana dua edin)urfa /siverek

siverekliyim demişsin ciddimisin hangi okuldasın yahu:)

sen direk bizim hemşo çıkmışsın bende siverekteyim:cheesy:

altun 01-07-2009 17:11

gerçektenmi siverek lisesin de okuyorum siverekte sizin gibi insanlar varmıydı

alptraum 01-07-2009 17:19

Safer 82 ögretminmis haberin olsun. Yani siverek lisesi türkce ögretmenin cikmasin:D Sonra siverekte sizin gibilerde varmiydi olayi :D

altun 01-07-2009 19:06

:cicek01221:ben sizin gibiler varmıydı derken iyi yönden söyledim türkçe öğretmenimiz olsaydı bilirdim ama siverekten birinin cıkması gercekten sevindirdi beni

safer82 01-07-2009 22:17

evet öğretmenim ama lisede değilim ilköğretimlere bakıyorum. Birde ne demek buralar bizden sorulur görmüyormusun derecemize:)

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:39 .

2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük