![]() |
Isim : özlem meslek: eczane teknisyeni (şimdilik) yer : istanbul |
rapper_miccheck ve xyzt arkadaşlarım memnun oldum ancak isminizi öğrenmekten büyük şeref duyarım. İsminizi söylemenizde bir sorun olmayacaksa öğrenebilirmiyiz isiminizi. Teşekkürler |
memnun oldum özlem arkadaşım. Bir sorum olacakta neden mesleğiniz şimdilik diye belirttiniz acaba ? Alıntı:
|
forum sitelerin en güzel yanı bir nick arkasına saklanmak görmek isteselerde göremezler adı üstünde..!! nicki yazdım rapper_miccheck :-) |
yani diyorsun gerçek ismim nick içindemi:) acaba isim "mustafa" olabilirmi bizim buralarda "mıçı" derler ya. Neyse önemli değil nede olsa sizin gibi gençlere yetişmek mümkün değil:) |
Alıntı:
inş. kısmetse türk dili edebiyatı öğretmenliği yada psikoloji okumak istiyorum ünide maddi açıdan zorlanmamak adınada çalışıyorum şu anda... ilginize tşk...:) |
İsim:Dilek(nüfustaki kayıt değil) Meslek:Özel bir bankanın hukuk müşavirlğinde avukatım Yer:İstanbul |
Alıntı:
İnşallah istediğiniz bölümü kazanırsınız Allah kolaylıklar versin |
Alıntı:
Yani sizde bu sitedeki takma isim kullanana gizli kahramanlarımızdansınız. Artık bizde dilek isminizle sizi anarız :) |
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:13 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük