![]() |
A.Selam İyi ForumLar ... |
bilmem hosbulduk hiç girmeseydin derken:D saka gibi cümle bunlar... |
aleyküm selam. hoşgeldiniz müslümgürses. pardon mslmgrss |
haha sakacı müslümgürses he peki doğru tahmin ama benim adım burak ben bir foruma üye olurken hiç bir isim kabul etmiyordu bende sesiz harfleri ile üye oldum bütün sitelerde bu isimle üye oluyorum oke peki hosbulduk... |
Hoşgeldin Burak,seni tanıyorum.Sen de beni tanıdın mı?:D |
Selamünaleyküm herkese selamlar....ben avusturya'dan yusuf güzel bu forum cok hosuma gitti yardim alabilecegim konular var....ayrica admin ya da moderatör arkadasim yardim gerektigin de yardim ederlerse cok sevinirim......SAYGILARIMLA :Elinize_Saglik01: |
Aleyküm selam Yusuf,hoşgeldiniz.:) |
Alıntı:
Aklınıza takılan herhangi bir konuyu bizlerle forumun uygun olan kategorisinde paylaştığınız sürece bizlerde elimizden gelen yardımı yapmaya çalışırız ve size gösterilen yollar, fikirler sizden sonraki bir kişinin yararına olabilecek ide sinde özel mesajla yardım dilememenizi istirham ederim. Anlayışla karşılamanızı ümit ediyorum. İyi günler Hoş vakit geçirmeniz temennisi ile |
hosgeldin mslmgrss kardes, biraz gec oldu ama kusura bakma bende yeni geldim izinden. iyi forumlar |
Alıntı:
as, aramiza hosgeldin gurbetci kardesim |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:52 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük