![]() |
ehlen ve sehlen meraba ben erdem yavuz 18 yaşındayım forumda güzel vakitler geçireceğimizi temenni ediyorum selam_la_başlamıştı=s.a muhakemeforum nasılsınız muhakemeforum=ve a.s kardeşim sizi sormalı selam_la_başlamıştı=valla hamd olsun çok şükür iyiyim diycem ama laikliğe aykırı olucak o yüzden sadece iyiyim diyim laikliği zedelemiyim muhakemeforum=sen bilirsin kardeşim selam_la_başlamıştı=eeee bu arada bugün ne oldu biliyomusun kardeşim muhakemeforum=bilmiyorum ne oldu selam_la_başlamıştı=ben üye oldum muhakemeforum=o zaman ehlen ve sehlen selam_la_başlamıştı selam_la_başlamıştı=sağol kardeşim teşekkür ederim neyse bu kadar gevezelik yeter adam olana çok bile umarım sitede güzel vakitler geçiririz ki bundan hiç şüphem yok vesselam bu arada bu benim ilk mesajım vatana millete ve muhakeme foruma hayırlı uğrulu olsun |
hoş geldin erdem.ya bide senin sitenin linkini bana mail olarak at unutuyorum giremiyorum msn de degilsin dicem diyemedim :) |
Hosgeldin üyeligin öncedende olsa ilk mesajin bugune nasipmis .Güzel neseli hos vakitler gecirmeni umarim.Hosgeldin yeniden :hosgeldin: |
hoşbulduk umarım güzel vakitler geçiririz açın mizah bölümünü ben geliyorum |
ilk mesajınıza bakılırsa sizde bi sözlük yazarı havası var :) hoş geldiniz sefalar getirdiniz... |
bilmem olabilirmi acaba |
birçok sözlükten üyeliği silinmiş (son olarak itüdende kovulduk:) ) birisi olarak ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum yani (: doğrumudur? |
katiyyen doğru değildir :D |
aleykum selam hoşgeldin sefalar getirdin.... iyi forumlar:cicek01221: |
teşekkür eederim sağolun |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:04 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük