![]() |
selamün aleyküm ben geldim hoş geldim:)beni tanıyan tanır galibam:)herkeze slm |
Aleykumselam ayisigi hosgeldin amcani gördünmü burda;) hadi gelisin bize nese getirdi diyebilirim hosgeldin |
valla canımcım amcamı bi türlü göremiom kaç zmndır yigenini bırakıp gitti:(nesem siteniz hayırlı dopdolu sıcacık bol hayırlı muhabbetli olur inşallah:)he bu araada da kimse yazmamış hoş geldin rencide oluyorum ama:( |
hoşgeldiniz biraz acele ediyorsunuz daha yeni girdik ama !...yeniden hoşgeldin sefa getirdin..... diyelim.! ...iyi forumlar. :cicek01221: |
A.Selam Hoşgeldiniz.. Tanıdık evet:) amcanızda inşaAllah ara ara uğrar;) selametle.. |
Ve aleyküm selam ve rahmetullah :) |
Aleyküm Selam kardeşim hoşgeldin. Hayırlara vesile olur inşaAllah.. |
hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. :) :) |
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz... |
ve aleykum selam ayısıgı kardesım hoş geldın dıyelım barii :):) tanıdık kardesim tanıdık:) |
çok taze burda o...:)bayıldım ya buna...yavaş yavaş gelio o...o artık bizden... çok hoş olmuş vallaha:)herkesi hoş gördük efem aaaa çok garip bi olay demek tanıdınız :P:) he bu arada daha yokmu yahu hoş geldin diyen bu katarcık tekmi hani yaban gülü hani digerleri versenize slm :( |
Alıntı:
Ay ay netteki nesem hos gelmissin sefalar getirmissin,Amcan seni hic unuturmu ama bu aralar küsüm nette olmaya biraz kendimi dinleyeyim dedim ama sen gelmissin biraz daha cok girerim.Tekrardan hos geldin ayisigim benim...Rabbe emanetsin Insallah... |
Alıntı:
a.s hosgeldin aramiza sefalar getirdin, gelmekle ne iyi ettin.:cicek01221: :hosgeldiniz0121: BU CICEKLER SENIN ICIN; BAK HERKESE YAPMAM BUNU ONA GÖRE :) http://www.muhakeme.net/forum/forumr...wers_172-1.gif |
vayy amcamı gördüm sonunda rahat ettim valla nerelerdesin amcam yahu gözümüz yolda gönlümüz darda kaldı :):)sende hoşgeldin.... vayy çiçekler şahane çok çok teşekkürler efendim çok naziksiniz....:)sevindirik oldum :) |
hoşgeldin ayışığım, ben de hoşgeldim bu arada. |
Alıntı:
Hos geldin,Insallah iyi bir paylasim yasariz sizinde katkilarinizla...Bu sisko adam tekrardan hos geldin der... |
Hosgeldiniz esmaa sitede Gecirdiginiz vakitte umarim yararli olacaktir |
sizde hoşgeldiniz esma hatun.... |
hosgeldiniz esma kardesim |
Alıntı:
sevindirik olmana bende sevindim ayisigim :)) |
ee herkes hosgeldın demıs bende hos geldın dıyım barı uye olduktan bugune kadar belkı cok fazla onlıne olmadım ama bundan sonra umarım bende fazla onlıne olmaya calısırım ayısıgı kardesımız demıs benı tanıyan tanır dıye bende aynısını dıyım benı tanıyan tanır bakalım benı kımler tanıycak bu forumda herkese ıyı forumlar dılıyorum |
Alıntı:
daha seni tanimiyorum ama insallah tanima firsatimiz olur. selametle |
hos geldınız hanım efendı keyıflı vakıtler gecırırssınız umarım bu sıtedem memmnun kalmanız dılegıyle |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:14 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük