![]() |
Hadi Yine İyisiniz,Ben Geldim!! Selamun Aleyküm,Alptraum kardeşim yeni bir site açmış,hayırlı olsun...:) |
aaa Safinaz gelmis artik kiz cocugu yerine site erkek doguracak sessizlige son insallah hosgeldin |
Alıntı:
|
Tabi canim gec degil bizde cayi yeni demlediydik :) |
ooo..... maşallah vealeykum selam, safinaz kardeşim de gelmiş, hoş geldın sefalar getırdın, ınan bu garıb de mutlu oldu senı gorunce:), hayırlı olsun inş |
Alıntı:
|
safinaz kareş hoş geldin valla senedki bu itibar ne yalan söyliyeyim ıskandırdı beni hele hele sitemizin büyüklerinin sana olan muhabbeti hepten şaşırttı beni diğer sitelerden tanıdığım kadarıyla aktif bir üyesin gelişinle bende çok memnun oldum o güzel paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyoruz tekrar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz allaha emanet olun |
Alıntı:
Çok iltifat etmişsiniz,aksine ben çok fazla itibar gördüğümü sanmıyorum. Bugün yarın üyeliğimi sildirme noktasına gelmem inşallah...Daha doğrusu bu sitede kötü birşeyle karşılaşmadım ama genellikle öyle oluyorda ama yinede inşallah üye sayısı artınca diğer sitedekilerin girdiği havaya burda girilmez diyelim.:) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:12 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük