![]() |
selamun aleykum kardesler inş guzel paylasımlarda bulunmak ıçın geldık vatana mıllete hayırlı olsun:) |
insallah üstad Allah razi olsun |
İnşaallah kardeşm hep beraber... |
Aleyküm Selam Kardeşim,hoşgeldiniz sizi görünce çok mutlu oldum.:) |
ve aleyna aleyküm selam yolcu kardeşim birbirimizi tanıyoruz galiba..bir yerlerde gördüm ben bu ismi:) hışgeldin üyeliğin hayırlı ve daim olsun inş... |
hosgeldin umarım iyi vakit gecirirsin forumda iyi eğlenceler.. |
as. insallah kardesim hosgeldin sefalar getirdin. |
:hosgeldiniz0121: |
Ya arkadaşlar Yolcu,bu sitenin daimi üyelerindendir.Üyeliği çok eskiye dayanır,başlığı güncellemişsiniz görünce çok şaşırdım.:) Bu aralar yine yolcudur kesin,o sebepten görünmüyordur.:) |
Doğru. Yolcuyu göremiyoruz artık. Nerelerde ise. Arada yollar ebeveynlerini bu tarafa. Kendi gelmez. Bir defa da sen gel hemşom. Ben sana gelmedim mi:) cık cık.. selametle.. |
Alıntı:
yolcu abim yine yolcu.. en son 2-3 hafta önce yolculuğa çıkacağını ve içinde bir sıkıntı olduğunu söylüyordu.. Rabbim hayırlarla dönmesini nasib-i müesser eylesin... |
ama o yolculuktan dönmüştü sanırsam gizemli...:) |
Alıntı:
|
hoşbulduk biiznillah...amacı ve davası aynı olan bir topluluğun içinde hiçbirzman kendimi misafir olarak görmedim...davamızın oyuncularıdır bütün üyeler bende o oyunculardan biriiyim işte yönetmenim.... |
Alıntı:
neymiş o amaç ve dava. :) ne oyunu? bütün üyeler ne oynuyormuş. :shocked0121: |
Alıntı:
|
Kendisi iyi(miş). Tatilde:) selametle.. |
Alıntı:
hoşbulduk kardeşim...ben buradayım çünkü genelde dini kategorideki sitelerde bulunurum ve burasının öle olduğunu gördüm.... amaca gelince:amacımız RIZA I İLAHİ NOKTASINDA HEDEFLERİ BELİRGİNLEŞTİrmek... davamız:YAŞANTIMIZI EN İNCE AYRINTISINA KADAR DÜZENLEYİP, NEYİ NERDE NASIL YAPMAK GEREKTİGİNİ ANLATMAK DAVASI efendim.... vesselam.... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:06 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük