![]() |
ORHAN AFACAN@DAN SELAMLAR-anahro 1950 izmir dğ.eemekli ve şiir yazıyorum:mad0233: |
--->: ORHAN AFACAN@DAN SELAMLAR-anahro Hosgeldiniz umarim Muhakeme.Net te güzel zamanlar gecirirsiniz. Bizlerinde bu vakitlerde birseyler edinmesine vesile olursunuz. |
--->: ORHAN AFACAN@DAN SELAMLAR-anahro hosgeldiniz seflar getirdiniz |
--->: ORHAN AFACAN@DAN SELAMLAR-anahro hoşbuldum |
[langtitle=lt]--->: ORHAN AFACAN@DAN SELAMLAR-anahro[/langtitle] [lang=lt]Hosgeldiniz umarim Muhakeme.Net te güzel zamanlar gecirirsiniz. Bizlerinde bu vakitlerde birseyler edinmesine vesile olursunuz. 1950 izmir dğ.eemekli ve şiir yazıyorum.hosgeldiniz seflar getirdiniz .[/lang] |
--->: ORHAN AFACAN@DAN SELAMLAR-anahro ilig ve lakanız tşr. |
--->: ORHAN AFACAN@DAN SELAMLAR-anahro Hoşgeldiniz şiirlerinizi okumak isteriz. Muhakeme.net te iyi paylaşımlar dilerim... |
--->: ORHAN AFACAN@DAN SELAMLAR-anahro Müjde,müjde, sevin yarın Ramazan Beş farzda en büyük karın Ramazan Dikkat; olmasın zararın Ramazan Bir şehri Kur’an’ la, oruç Ramazan. Senesinden on gün hep öne gelir Çocuk, gençlik, yaşlı ömrüne gelir En sıcak, en uzun bir güne gelir. Beş farzın içinde en uç Ramazan Bakışın, vücudun öyle süzülür Aç, susuz kalınca belin büzülür. Sabrına, aşkına şeytan üzülür İmanda, amelde sonuç Ramazan orhan afacan |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:43 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük