![]() |
Esselam Selamun Aleyküm. Herkezi Tanımak istiyorum özellikle yaşlarınızı,amaçlarınızı,hayata bakış açıınızı? Kimler evli ? Kimler okuyor? kimler hizmet yapıyor ? neden bu konuyu açtım onuda izah edeyim kiminle konuşuyoruz dikkat edelim en azından gizemli kişiler var aramızda onlar yine gizemini koruyabilir onların bileceği iş!! sonuçta hepimiz aynı yolun yolcusuyuz bu site bahane paylaşımlar akıyor herşey güzel buyurun bekliyorum:flowers: Dipnot: Merakımdan sormuyorum evet merak ediyorum ama neye binaen o tartışılır düşündürür! bundan kastım Kim Kim? diyaloglarımızı ona göre kuralım değil mi:) |
--->: Esselam İlk sırada da ben kendimi tanıtıyorum hazır olun :)) Ayşenur Ben henüz genç ve tam toparlanamamış bir vaziyette sürükleniyorum bilinmezliklerde arayışlarım hiç bitmedi yaşım 20 oldu ama boş geçti halada geçiyor :) okuyorum Çok rahatım buda pragmanizmi benimsediğimden kaynaklanıyor pragmanım ;) Site de argo konuşmamaya çalışıyorum bazen çok asabi olabiliyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum . Neden Muhakeme? Çünkü istediğimde müzikte dinliyorum ilahide bir bediüzzamanda okuyorum Kemal Sunal da :) Bana o an ne lazımsa kısıtlamıyor bu site vizyonu hoşş İslamiyet güzel bir din İslamiyeti araştırıp iman etmek lazım direkten bağlanmamak lazım diye düşünüyorum o şekilde ancak hakiki bir müslüman olur insan diye düşünüyorum!! Bu kadar eğer soru varsa cevaplarım!! vesselam |
--->: Esselam soruma bukadar istenlikle cevap verdiginiz icin öncelikle tsk ederim, kisaca bende size kendimi tanitayim. adim sevda 25 yasindayim ve evliyim, uzun yillardir avusturyada yasiyorum. meslegim: bilinmiyor :sirit: bir cok isi bir arada yaptigim icin bende acikcasi ne oldugumu bilmiyorum. almanca egitmeniyim kendimin düzenleyip yönettigim kurslarim var, ve ayni zamandada hala okumaya calisiyorum. :) Muhakemede bastan itibaren varim ve bundan mutluluk duyoyorum. gencligimizi bu ailenin icinde gecirdik artik orta yaslara dogru gine bu ailenin icinde yol aliyoruz,burasi bizim evimiz barkimiz. biraz olsun yardimci olabiliyorsak, ise yariyorsak ne mutlu bize diyoyorum. kisaca sizin kadar güzel olmasda kendimi tanitmaya calistim |
--->: Esselam Alıntı:
Hayır çok güzel tanııtın rahat ol! :):flowers: Teşekkür ederim sizde bazıları gibi gurbettesiniz ama almanca oldukça zor ben o dili öğrenmeye kalkışmıyorum dahi yine de Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın :) vesselam |
--->: Esselam Ben henüz bır kahramanlık yapmadım kendımı anlatacak kadar.Ama yaparsam ilk paylaşacağım kişiler sizler olacaksınız. |
ama ısrar etmiyorum böyle de kalabilirsiniz |
--->: Esselam a.s adım necati,yaş 28 meslek denızcı,artık bu işten zevk almıyorum ama meslek işte. birkaç yıldır namaz kılıyorum,yolunu kaybedıp ,sonra zar zor vesileler vasıtası ıle bulanlardanım.böle 1 siteyi uzun zamandır arıyordum zaten .eksık bılgılerımı tamamlamaya çalışıyorum inşallah. ayşenur demiş ya hayatım boş geçti diye ,benımkı bıraz farklı,benım hayatım dolu dolu geçti ama sonuna kadar günah ile.inş eski hayatıma dönmem ,zira artık kul olabılmek istiyorum:) gerçi bu cevap çok geç oldu ama olsun :flowers: heee 1 de tam 1 başak burcuyum ben.merhametli,duzenlı,dısıplınlı,az arkadaş sahibi,konuşkan(çogu zaman geveze)5 dk içersinde herkesle arkadaş olabılırım,genel kültür zaten 1 mılyon:) 1 de alış veriş hastası-parfüm delisi-en sevdigim özellıgım ıse güzel gıyınırım. |
--->: Esselam aleyküm selam kardeşim ben de ayşe evde hafızlığa çalışmaya çalışıyorum belirtmemin sebebi dua istemek. açıköğretim ilahiyatı bitirdim inş. 3. sınıf için sonuç bekliyorum. bu konuda da duanızı beklerim. vakti dolu dolu geçirmek için ölümü çokça hatırlayalım derim. rabbim bizi kendine layık kul eylesin inşallah.. |
Adaşımsın Hafızlığa hazırlanıyorsun Maşallah bunu evde yapmak oldukça zor:flowers: benimde kardeşim hafız çok zor bence hafızlığa başlamadan önce bir araştır ne kadar büyük bir sorumluluk olduğunu :) bu arada aramıza hoşgeldin ayşecim |
--->: Esselam evde zor farkındayım ama asıl olan zor olanı başarmak bence ve inşallah ben de bunu başaracağım inşallah çünkü bence hafızlık gönül işi.. gönülde isteyince ve tabi Rabbimin yardımıyla her yerde olur ama gönül desteklemiyorsa yapyığın işi ne kadar imkanın olsa da yapamazsın.inşallah Rabbim yardımcımız olsun.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:15 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük