![]() |
Gönüller ilinden arsa satın almaya geldim Onlardan kaçtım da geldim,bulunduğunuz yeri göüller ili, kabulederek.... Göç edip eski mekanımdan,gönüller iline yerleşmeğe geldim. Geldiğim yerde birbirini kıran insanlar vardı;Hz Mevlana'ya kulak verdimde geldim. Buyurdularki; Ünlü Mesnevisinde; Ahmaklar kul eseri olan mescide saygı gösterırlerde,Allahın en güzel eseri olan gönülü yıkmaktan çekinmezler..... Gönül yıkanlardan,bır lahzacık tül-i ömürde ,hatırları, onarılmayacak kadar talan edelenlerden, kaçtımda geldim Maddeye sımsıkı bağlı olup ,maneviyatı hiçe sayanlardan usandım da geldim. Gönüller ilinde arsa satın almaya geldim...... kalbi kardelen. |
--->: Gönüller ilinden arsa satın almaya geldim aleykum selam,hoşgeldınız. |
--->: Gönüller ilinden arsa satın almaya geldim Alıntı:
İnşAllah, yüreğimdeki sıcaklığımla,sizlere sevgi dolu gönlümden demet demet çiçekler getirdim. Hoş kokuları sizleri sarsın diye. selam ve dua ile. |
Al benden o kadr hoş sefa geldin :):hoppa: |
Kucak kucak sevgiler getirdim, demet demet kırçiçeklerinin yanında. selam ve dua ile Rahmana emanet olunuz. Yeni komşularım. |
--->: Gönüller ilinden arsa satın almaya geldim Böyle bes on güzel insan olsa dünyayi fetheder Allahin izni ile. Cok güzel bir mesajdi lakin ben ne yazsam sönük kalacak. :) Nerden geldiginiz önemli degil. Acikcasi gecenin kör saatlerinde sevindirdiniz benim gibi birini:) Güzel bir yazi aklima geldi onu söyleyimde bu konuda rahat bahanem olsun; Oglum dediki , - Duygularimi ifade edemiyorum - Ben de dedimki, - Bunu ifade edebilmen cok güzel - Hosgeldiniz sefalar getirdiniz. |
|
bir adet,gül de size vesem,gönül bahçemden , kabul edermisiniz? selam ve dua ile. |
çok naziksinız ,teşekür ederim. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:21 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük