![]() |
selamün aleyküm el-feta abimle ve sizlerle tanışmak için geldim selamün aleyküm kardeşlerim atatürkle ilgili bi arama yaparken forumda atatürkün kanlı devrimleri diye bir konu gördüm el feta abimin yaptığı yorumlar o kadar etkilediki beni...onunla ve sizlerle tanışmak istedim... inşallah faydalı konular açarız bizlerde selamün aleyküm |
--->: selamün aleyküm el-feta abimle ve sizlerle tanışmak için geldim hoşgeldin kardeşim... sefalar getirdin.... inşaallah pylaşımlarınızı bekliyoruz... üyelişğiniz hayırlı olur inşaallah... |
--->: selamün aleyküm el-feta abimle ve sizlerle tanışmak için geldim Hosgeldiniz, umarim güzel vakit gecirirsiniz. |
--->: selamün aleyküm el-feta abimle ve sizlerle tanışmak için geldim selamun aleyküm benn yeniyim |
--->: selamün aleyküm el-feta abimle ve sizlerle tanışmak için geldim Hoş geldiniz... |
--->: selamün aleyküm el-feta abimle ve sizlerle tanışmak için geldim aleyküm selam hoşgeldiniz... hayr ile... |
--->: selamün aleyküm el-feta abimle ve sizlerle tanışmak için geldim hoşbulduk Allah razı olsun hayırlı kandiller bu arada bizlerede dua edin kardeşlerim |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:41 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük