![]() |
esselamun aleyküm e ve rahmetullahi degerli islam yolunda emek veren arkadaslarim ben viyanada üniversite okuyan bir arkadasinizim kendim bi imam hatip ögrencisi ayrica bir kuran i kerim hocasiyim viyanaya yaklasik üc aydir geldim Allah izin verirse egitmime burda devam edip ayrica bir cokta insallah kuran sevdalisi yetistirecegim suan viyana icinden 9 viyana disinda bir köyden toplam 26 ögrencim var siz degerli arkadaslarimla tanismak benim icin büyük onur olacaktir aleyküm selam ... |
--->: esselamun aleyküm e ve rahmetullahi ve Aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatühü.. hoşgeldiniz.. Rabbim hizmetlerinizi bereketlendirsin ve kabul buyursun inşaAllah.. |
--->: esselamun aleyküm e ve rahmetullahi amin cümlemizin |
--->: esselamun aleyküm e ve rahmetullahi Hosgeldiniz sefalar getirdiniz hocam. Umarim hizmetinizde yararli olursunuz. Umarim sitemizdede güzel vakit gecirirsiniz. |
--->: esselamun aleyküm e ve rahmetullahi as hosgeldiniz sefelar geterdiniz efendim |
--->: esselamun aleyküm e ve rahmetullahi s.a hoşgeldiniz.sefalar getirdiniz.sizim gibi kişileri aramızda görmekten memnun kalırız. inşallah bana olduğu kadar sizede form faydalı olur.fi emanillah |
--->: esselamun aleyküm e ve rahmetullahi Rabbim kalbinizi kalbimizle dini üzere sabit kılsın.Rabbim ilminden hem faydalanıp hem faydalı olanlardan eylesin.Hakkınızda hayırlı olması dileği ile |
--->: esselamun aleyküm e ve rahmetullahi ve Aleyküm selam hoşgeldiniz... |
--->: esselamun aleyküm e ve rahmetullahi Hoşgeldiniz... |
--->: esselamun aleyküm e ve rahmetullahi Aleyküm selam... Hoşgeldiniz... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:22 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük