![]() |
Selam 1 ayı geçkin süredir üyeyim ama henüz kimseyi tanımıyorum.ben nisa 31 yaşindayım.arapca kursuna gidiyorum.fahri hocayım.bu siteyi bana yararlı olacağına inandığım için seçtim.üyeleride tanımak isterim en azından bir allah selamı bekliyorum cumanız kutlu olsun A.E.O |
--->: Selam Hosgeldiniz, bende bu sitenin bir nevi bekcisiyim. Umarim hepimize yararli olur temennisi ile. Sitede hos vakit gecirmenizi dilerim. |
--->: Selam Ve aleyküm selam efendim.. Hoşgeldiniz . . . ilim sahibi insanlara ihtiyacımız vardı burada... Sizlerin de cuması mübarek olsun..katılımlarınızı bekliyoruz... he ben,Allah'ın körebesi bi kul... selam ve dua ile.. |
--->: Selam Hoşgeldiniz diyecek kadar ev sahibi olmasam da Selamınızı alıp Aynen iade edecek kadar hakkım war sanırım Allah her hocamızdan bişeyler öğrenmeyi nasib eylesin.. |
--->: Selam a.s hoş geldiniz.Bende ortalıkta geziniyorum :) |
--->: Selam ve Aleyküm selam, hoş geldiniz sefalar getirdiniz. |
--->: Selam ve Aleküm selam hoşgeldiniz..umarım güzel vakit geçirirsiniz.. |
--->: Selam hoşgeldiniz.... |
--->: Selam Aleykümselam...verahmetullah.. Hoşgeldiniz...Hayırlı olsun...İmrendik doğrusu Hocam...maşallah:) en güzel dili/mizi bilmek...ne mutluluk:) ben de "bir garip yolcu" |
--->: Selam a.s hoşgeldiniz :) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:43 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük